Nihat Doğan esti gürledi? "ACUN ADAMSA PASCAL'IN AĞZINI BURNUNU KIRDIĞIM GÖRÜNTÜLERİ YAYINLASIN"?

Cumartesi günü White Hill Alışveriş Merkezi'nde konser veren Nihat Doğan şarkıları kadar, söyledikleriyle gündeme damgasını vurdu?.

Nihat Doğan konserinde Türkçe ve Kürtçe parçalar seslendirerek barış ve kardeşlik mesajları verdi.

Alışveriş merkezinin ücretsiz organize ettiği konserde ki Açıkhava konser alanında takribi 15.000 kişi vardı.

Doğan; Somali'ye yardım amacıyla hazırladığı iki parçalık single'ından da bir parçayı da konserinde ilk ke seslendirirdi.

Sık sık halkın içine girerek şarkıları beraber söyleyen Nihat Doğan; Konserin sonlarında ise magazin basınına bolca malzeme verdi.

Paskal için,"Mülteci" benzetmesini yaparken Acun ılıcalı için, "Adamsan ham görüntüleri yayınla. Orada paskal'a attığım tekmeyi ve diğerlerini izlettir. Hatta yayına giren bölümde Pascal Nouma'nın tişörtünde tekmenin izi var" dedi.

Bu arada AVM yatırımcılarından Mustafa Karaçam

- Ekim ayında konserler serisine devam edeceğiz, geçen hafta İsmail YK, bu hafta Nihat Doğan önümüzdeki hafta ise Tuğba Özay ve Pınar Eliçe'yi halk ile buluştıracağız. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda ise özel bir konsept çalışmamız olacak dedi.

Farkındalık Stüdyosunun düzenlediği organizasyon ,Nihat Doğan 'ın iki saate yakın sahnede kalması ile sonlandı?

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri