Nilay Dorsa? HÜRREM SULTAN'I SAHNEYE TAŞIYOR!..

Her projede farklı bir imaja bürüneceğini belirten Nilay Dorsa, şimdi de klipteki atmosferi sahneye çıkacağı yerlerde sergilemeye hazırlanıyor.

Söz ve müziği Yıldız Tilbe'ye ait 'Sana Şarkı Söylerim' adlı çalışmasına ünlü yönetmen Kemal Başbuğ tarafından çekilen klibiyle "Hürrem Sultan"ı canlandıran Nilay Dorsa klibinin ilgi görmesinden memnun.

Her projede farklı bir imaja bürüneceğini belirten Nilay Dorsa, şimdi de klipteki atmosferi sahneye çıkacağı yerlerde sergilemeye hazırlanıyor. Bunun için yakında turneye çıkacağını söyleyen Dorsa, bunu ilk olarak yılbaşı gecesi Ankara'da başlayıp daha sonra İzmir, Bursa, Adana, Mersin, Manisa'da çıkacağı gece kulüblerinde sergileyeceğini belirtti.

HÜRREM SULTANI SAHNEYE TAŞIYOR

Nilay Dorsa "Muhteşem yüzyıl" dizisinden esinlenerek çektiği klibini şimdi ilk olarak yılbaşı gecesi sahne alacağı 'CK Farabi Otel'de hayata geçiriyor. Yılbaşı gecesi Ankaralılarla buluşacağı için heyecanlı olduğunu söyleyen Dorsa; 'Ankaralılara çok özel bir show hazırladım. Ekibim ve dansçılarımla klibimi sahneye canlı canlı taşıyoruz, sahnede cariyeler padişahlarla klip atmosferini yılbaşı gecesi sahnemizi izlemeye gelen davetlilere yaşatacağız' dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Müzik Haberleri