Nur Yerlitaş... SAĞLIK DURUMU NASIL?

Yaklaşık bir yıldır yakalandığı beyin kanseri ile mücadele eden modacı Nur Yerlitaş, önceki gün İstinyePark'da objektiflere takıldı.

Hastane çıkışı yaptığı alışveriş turu sırasında kendisini görüntülemek isteyen gazetecileri kırmayan Nur Yerlitaş, "Her gün evime gelip röportaj yapmak isteyen köşe yazarları, gazeteciler var.

Hepsini geri çeviriyorum ama siz dışarda çalışan emekçileri kıramıyorum. Çekin çocuklar" diyerek objektiflere poz verdi.


Nur Yerlitaş, sağlık durumu hakkında, "Allah'ıma çok şükür, hamdolsun iyiyim. Tedavi devam ediyor, şimdi de hastaneden geliyorum.

Biraz hava almak istedim, normalde pek dışarıya çıkmıyorum. Biraz değişiklik olsun gezeyim, hemen geri eve gideceğim" dedi. 

Kısa süren alışveriş turunda karşılaştığı hayranlarının da duasını alan Yerlitaş, özel aracıyla evinin yolunu tuttu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri