'O Ses Türkiye'... YENİ SEZONDA FORMATI VE JÜRİSİ DEĞİŞECEK!

O Ses Türkiye jürisinin değişeceğinin sinyallerini veren Hülya Avşar, bunun kendisini çok üzdüğünü dile getirdi.

2 yıl önce Uludağ'da kayak yaparken bacağını kıran Hülya Avşar, uzun bir aradan sonra soluğu yeniden Uludağ'da aldı. Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hülya Avşar, O Ses Türkiye izleyenlerini üzecek bir haber verdi. Önümüzdeki yıl yarışmanın formatının değişeceğini söyleyen Hülya Avşar, "Kim gelir kim gider bilemem" dedi.

"SANATÇIDAN SANATÇIYA DOST OLMAZ"

Sanatçıdan sanatçıya hiçbir zaman dost olmayacağını tekrarladığını ifade eden Avşar, şöyle dedi: "Ama şöyle mesela ben Hadise'yi çok sevdim. Onunla sürekli konuşuyoruz. Murat'a bayıldım. Mustafa, zaten benim eskiden beri arkadaşım. Mustafa'yla Murat'ın arasında da bir çekememezlik olamaz.

Çünkü Mustafa, Murat'ın çok önünde. Murat da geliyor ve çok daha iyi yerlere gelecek. Hadise'yle benim alıp veremediğim bir şey yok. Sadece samimi duygular beslediğimiz için arkadaşız. Kendisini çok seviyorum. İnanılmaz bir insan. Yoksa laf olsun diye kimseyle arkadaşlık yapmam hatta görüşmek bile istemem."

"JÜRİ DEĞİŞECEK"

Jürisi olduğu 'O Ses Türkiye' yarışmasının jürisinin önümüzdeki yıl değişeceğini söyleyen Hülya Avşar, "Yarışmanın formatı değişeceği için sanırım jüri de değişecek. Kim kalır kim gider onu bilmiyorum. Bu aslında beni çok üzüyor. Ama yarışma bitse de ben Hadise'yle görüşürüm. Onun içerisindeki naifliği ve samimiyeti seviyorum çünkü" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Tv Haberleri