Okan Bayülgen yorucu bir tempodan sonra çıktığı yaz tatilini rahabilitasyon merkezinde geçirmeyi hayal ediyordu?Ancak İstediği gibi bir yer bulamayınca kendi deyimiyle "kafayı sıyırdı" saçlarını kazıtarak rehabiliteye kendi başladı?Alışılmışın dışında bir kılıkta bandana ve şapkayla konuk olduğu Cem Özer'in programında bütün ısrarlara rağmen "dazlak" başını açmayan Okan Bayülgen'i merak edenler için işte size "dazlak" Okan?
İstanbul Kanatlarım Altında filminde rol icabı dazlak oynayan Okan Bayülgen'in şu an ki görüntüsünde tek fark biraz daha olgunlaşmış olması?Her ne kadar kendine sık sık "çirkin adamın tekiyim" diye haksızlık etse de; zekası,karizması ile her zaman kadınların ilgi odağı olmuş diğer erkekleri kıskandırmıştır?
Ayrıca,Okan Bayülgen denilince akan sular durur?Radikal kararlarıyla her zaman başarılı olan Okan'ın dazlak imajıyla da yakışıklı ve karizmatik görünüyor?
Bu kadar gizleyecekse de bu acaip kılıkla çıkacağına o programa hiç katılmasaydı diyeceğiz ama diyemiyoruz çünkü; Okan'ın konuk olma rahatlığı ile Cem Özer 'le girdikleri muhabbetten mahrum kalmak istemezdik?