Okan Bayülgen... `KAYGILIYIZ` KAYGISI!

Ünlü şovmen Okan Bayülgen kendinin de imzası bulunan Kaygılıyız metnine imza atanları ti`ye aldı.

Online Medya Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Sait Bilgin'in moderatörlüğünü yaptığı panele Okan Bayülgen'in esprileri damgasını vurdu.

KAYGILIYIZ DEMEK NE DEMEK

Geçtiğimiz haftalarda sanatçıların "Kaygılıyız" başlığı ile gazetelere verdiği ilana da destek veren Okan Bayülgen, o ilana ilan içeriğini bilmeden destek verdiğini söyledi.

"Can Dündar aradı. Dedi ki böyle bir şey var. Yaşar kemal imzalıyor şu imzalıyor bu imzalıyor deyince, bu ustaları bana söyle ben kıvırtacak mıyım, tamam dedim. Metni bile gönder demedim." diye Bayülgen metni gördükten sonra yaşadığı şoku şu sözlerle dile getirdi:

"Sonra metni okudum. Şöyle bir metin: Kaygılıyız! Şöyle demek gibi bir şey. Bizden ne köy olur ne kasaba! Ben öyle demem. Ben ona tabir yerindeyse hass...tir derim. Öyle bir metin ki kimseye dokunmuyor. Sanki birileri arada bir toplanıp kaygılanıyorlar. Bir tür panik atakları varmış gibi."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri