Nanna'da her Çarşamba Gökhan Sezen ile birlikte sahne almaya başlayan Ömür Gedik'i gala gecesinde sevilen sanatçı Soner Arıca yalnız bırakmadı.
Anadolu yakasının gözde mekanı Nanna'da 400 kişilik bir dinleyici topluluğu ile karşılaşan Gedik, "Hafta içi olmasına rağmen böyle kalabalık bir izleyici kitlesinin karşısında olmak beni çok mutlu etti, hem sesini hem kalbini sevdiğim ender sanatçılardan Soner Arıca'nın da burada olması bana güzel bir sürpriz oldu" diyerek Arıca'yı sahneye aldı.
İkili "Haram Geceler" adlı şarkıyı birlikte seslendirdi.
Ömür Gedik ve Gökhan Sezen bundan sonra her Çarşamba Nanna'da ayrı mikrofonlarda ve saatlerde sahne alarak izleyenlere farklı iki dalda müzik ziyafeti sunacaklar.
Ömür Gedik önceki akşam da yine Gökhan Sezen ile birlikte, Türkiye'nin en büyük eğlence ve lezzet kuruluşu 'BVS Group'un sahibi olduğu Club Vivon'da program yaptı.
200'ü aşkın misafirin izlediği gecede Gedik, pop müzikten alaturkaya, Karadeniz müziğinden yabancı şarkılara farklı türlerden bir repertuvarla muhteşem bir performans sergiledi.
Hayvan haklarını savunan 'HAÇİKO' derneğinin kurucusu olan Gedik, kürk görünümlü bir hırkayla gelen dinleyicisine, "Üzerinizdeki gerçek kürk mü?" diye sordu.
İzleyicisinden "Tabii ki hayır, sizi izlemeye kürkle gelinir mi hiç!" cevabını duyunca teşekkür etti ve "O zaman size 'Sevdan Olmasa' adlı şarkıyı armağan ediyorum ve sizin gibi duyarlı dinleyicileri çok seviyorum" dedi.