Pamela? MÜZE KART SAHİBİ OLDU !..

Geçtiğimiz günlerde Denizli Jazz Rock Bar'da sevenleriyle buluşan Pamela, ertesi gün gittiği Pamukkale'de keyifli saatler geçirdi.

Konserlerden ve çalışmalarından fırsat buldukça değişik yerleri ve tarihi mekanları gezmeyi çok sevdiğini belirten sanatçı, Pamukkale'de kendine müze kart çıkardı.

İlk defa bu uygulamadan haberi olan sanatçıya müze kart hakkında bilgi verildi. Bir yıl boyunca Türkiye'deki bütün müzeleri bu kartla ücretsiz gezebileceğini ve gişelerde sıra beklemeden daha hızlı geçebildiğini öğrenince hiç düşünmeden bir müze kart satın aldı.

Pamela; herkesin birer müze kart sahibi olması gerektiği açıklamasını yaptıktan sonra da Pamukkale'nin doğal güzelliklerini gezdi?

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri