Reyhan Karaca... 'ŞANS' ALBÜMÜNÜNE, ŞAŞALI BİR LANSMAN !..

Şarkıcı Reyhan Karaca yeni şarkısı 'Şans'ı Levent'te Billionare adlı mekanda tanıttı.

Yeni imajı ve seksi kıyafeti ile dikkatleri  üzerine toplayan Karaca'yı gecede yakın dostu oyuncu Merve Sevi yalnız  bırakmadı.

Karaca, single'de emeği geçen isimlere sahneden teker teker  teşekkür ederken, yeni ve iddialı şarkılarla sürekli sizler ile  olacağım söyledi.

Geçtiğimiz Ocak ayında çıkardığı  'Sobe' şarkısı için imajını  yenileyen Reyhan Karaca herkesin beğenisini kazanarak verdiği  kilolarla çok şaşırtmıştı.  Yeni şarkısı "Şans" ın klip çekimini  Amerika'da tamamlayan karaca, klipte 1930 yıllarının 'Pin up' kadınının  esintisini yarattı.

Gece boyunca izlenilen  klip, davetlilerden  tarafından çok beğenildi.  Reyhan Karaca,  New York-Cape May, Atlantic City, New jersey  Philadelphia'da  orijinal mekanlarında klip çekimleini yaptı.

"Şans" ın söz yazarı, Türkan şarkısının da  yaratıcısı olan ünlü söz  yazarı Ayla Çelik.  DMC'den çıkacak single "Şans" ın klibini 'Sobe' de  olduğu gibi Gökhan Özdemir çekti.

13 nisan piyasaya çıkan şarkının  aranjörlüğünü Arpeggio, Sanat ve imaj yönetmenliğini Isaac  Angel, Stayling' ini Melis Perez üstleniyor.

İŞTE REYHAN KARACA'NIN ALBÜM LANSMANINDAN GÖRÜNTÜLER;

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Müzik Haberleri