Afrodit olarak anılan ünlü şarkıcı ve oyuncu Şebnem Ceyhan Mahmutlar ve Oba sahillerinde klip çekti. ''Hey Onbeşli'' isimli türküye klip çeken güzel sanatçı deveye bindiği sahnelerde hiç zorlanmadı ve oldukça da eğlendi.
Devenin nesli hızla tükenen bir hayvan olduğunu öğrenen Afrodit Şebnem Ceyhan '' Klipte daha önce 'Klink Kayıp Altınlar' filminde birlikte oynadığım Alanyalı oyuncu Zeki Demir ile birlikte oynadık. Demir ile iyi bir ikili oluşturduk ve çekimler çok eğlenceli geçti. En çokta deve bulmakta zorlandık. Alanya da sahile deve indirmek yasakmış bizde Oba sahilinde bulduk ve eğlenceli çekimler yaptık'' dedi.
Yakın zamanda kanallarda dönmeye başlayacak olan klip Alanya'nın tanıtımı açsından da çok önemli. Klipte Afroit Ceyhan'ın birbirinden cesur ve erotik pozları da yer aldı.
Şebnem CEYHAN, Hey Onbeşli Tokat Yolları Taşlı (Anonim)
. -