Kastamonu Taşköprü ilçesinde düzenlenen 36. Uluslararası Taşköprü Kültür ve Sarımsak Festivali'nin beşinci günü gerçekleştirilen büyük bir konserle sonlandı. Bir gün daha sürecek festivalde sanatçı Sefo sahne aldı.
Konser alanını dolduran binlerce vatandaş Sefo'nun seslendirdiği şarkılarla gönüllerince eğlendi. Yaşlısından gencine binlerce kişinin doldurduğu festival alanında ünlü sanatçı Sefo, sevilen şarkılarıyla vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı.
Sahnede dans ekibiyle birçok gösteri yapan Sefo'nun söylediği şarkılara binlerce vatandaş hep bir ağızdan eşlik etti. Vatandaşlar konseri cep telefonlarıyla görüntüleyerek ölümsüzleştirdi.
Sefo, bir süre şarkılarını söyledikten sonra seyircilerin yanına gitti. Seyircilerle bir araya gelen Sefo, fotoğraf çektirerek vatandaşlarla düet yaptı.
Işıklı taç satın alarak seyirciye dağıttı
Sefo, konser alanında elinde ışık ve çiçeklerden oluşan taç satışı yapan bir kişiyi görerek yanına gitti. Hayranıyla bir süre sohbet eden Sefo, 14 tane tacı 5 bin lira karşılığında satın alarak vatandaşlara dağıttı. Sefo'nun hayranıyla sohbeti ise güldürdü.