Ünlü popçu Serdar Ortaç'a kas hastalığı MS (Multipl skleroz) teşhisi konulması milyonlarca hayranını ve sanat camiasını üzdü.
16 yaşında yaşadığı duygusal bir travma sonucu MS'e yakalanıp 9 ay boyunca yatağa bağımlı kaldığını belirten Nükhet Duru, yaşadıklarını anlatıp Ortaç'a tavsiyelerde bulunarak destek oldu.
"BEN HASTALIĞI BEYİN GÜCÜYLE YENDİM"
Bugün'de yer alan habere göre, Hastalığının hala tam olarak geçmediğini ifade eden Nükhet Duru, 'Üzüntü ve stres hastalığı tetikliyor.
Serdar'ın asla üzülmemesi gerekiyor. Çok üzüldüğümde kendimi sakinleştirip karşıdan bakmaya çalışıyorum.
Sağlıklı besleniyorum. Geçmişte yaşadığım acıları tekrar yaşamak istemiyorum. Ben hastalığı tamamen beyin gücüyle yendim' dedi.
'MS SEVGİ VE MORAL HASTALIĞIDIR'
Safiye Soyman da yıllardır MS hastası oğlunun sağlığı için çaba gösteriyor.
Bu hastalığın üstesinden sevgi ve moralle gelinebileceğini belirten Soyman, 'Serdar'ın evi yansa arkasını dönüp bakmayacak.
Hiç üzülmeyecek aksi halde ataklar çoğalır. Oğlum çok fazla atak geçirdi. Allah düşmanıma bile vermesin' diye konuştu.