Sertab Erener...BODRUM'DA FIRTINA GİBİ ESTİ!..

Temmuz’da Çeşme Açıkhava Tiyatrosu’nda başlayan Turkcell Yıldızlı Geceler’in ikinci durağı Bodrum’da sahnesinde ağırladığı ilk yıldız Sertab Erener oldu. Erener, güçlü sesi vehit şarkılarılarıyla dinleyicilerine yine müzik ziyafeti yaşattı.

Sertab Erener...BODRUM'DA FIRTINA GİBİ ESTİ!..

Yaz aylarının en çok ses getiren etkinliği Turkcell Yıldızlı Geceler, Çeşme’nin ardından ikinci durağı olan Bodrum’da müzikseverlerle buluştu.

Organizasyonunu Pera Event’in üstlendiği müzik şöleninin Bodrum Antik Tiyatro’da ağırladığı ilk yıldız Türk Pop müziğinin güçlü sesi Sertab Erener oldu.

Son albümü “Kırık Kalpler Albümü” ile müzik listelerini alt üst eden Erener, Bodrum konserinde yeni şarkılarının yanı sıra unutulmayan tüm şarkılarını da seslendirdi.

Açıkhava’yı hınca hınç dolduran müzikseverler gece boyunca dev bir koro halinde dev isme eşlik etti. Sevilen sanatçı, “konserlerimin en güzel anı” dediği koro karşısında, zaman zaman mikrofonu bırakıp sadece sevenlerini dinledi.

Sertab Erener, 16 Ağustos’ta ise Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda sevenleriyle buluşacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Müzik Haberleri

“Onur Özelçağlayan… USTA MAESTRODAN ÖNCE ŞARKI ŞİMDİ SAHNE!