Sevil Atasoy... ŞOK TWİT! "BELKİ BAŞKA BİRİ VURDU..."

"Kanıt" dizisiyle Türkiye'nin yakından tanıdığı bir isim haline gelen İstanbul Üniversitesi Adli Tıp Enstitüsü öğretim üyesi olan Türk bilim kadını Sevil Atasoy'un ortaya attığı bir iddia çarpıcı olayı bambaşka bir boyuta getirdi.

Türkiye ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz cinayetinin perde arkasındaki gelişmelerle çalkalanıyor. Son olarak Prof. Dr. Sevil Atasoy’un, Vatan Şaşmaz ve katil zanlısı konumunda bulunan Filiz Aker’le ilgili bir iddiası gündeme bomba gibi düştü.

KANIT DİZİSİYLE TANINMIŞTI

Bir dönemin ünlü dizisi Kanıt ile tüm Türkiye’de tanınan İstanbul Üniversitesi Adli Tıp Enstitüsü öğretim üyesi olan Türk bilim kadını Sevil Atasoy, Türkiye’nin gündemine bomba gibi düşen Vatan Şaşmaz cinayetiyle ilgili çok çarpıcı bir açıklama yaptı.

 

“NE MALUM…”

Sevil Atasoy, olayla ilgili olarak: “ne malum belki her ikisini başka biri vurdu, durun bakalım..” açıklamasıyla cinayetle ilgili çarpıcı bir bakış açısı getirdi. Atasoy’un bu tweeti yüzlerce beğeni ve retweet alırken birçok takipçisi de konuyla ilgili kendisini destekleyen tweetler attı.

Bilindiği üzere Vatan Şaşmaz cinayetiyle ilgili şu an bir numaralı iddia, Şaşmaz’ı intihar eden eski manken Filiz Aker’in öldürdüğü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri