Sinan Çetin... BİR BABANIN ZOR ANLARI!

İstanbul'da, yönetmen Sinan Çetin'in oğlu, kullandığı otomobille, ekip otosuna çarptı. Kazada ağır yaralanan 2 polisten biri hayatını kaybetti. Rüzgar Çetin tutuklandı.

Feci kaza, saat 01.30 sıralarında Beşiktaş, Çırağan Caddesi’nde meydana geldi. 

POLİS ARACIYLA KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI

Ortaköy istikametinde ilerleyen Rüzgar Çetin, karşı yönden gelen polis aracıyla kafa kafaya çarpıştı. Araçtaki polis memurlarından Fatih Alagöz, kazanın etkisiyle yola savrulurken, otomobili kullanan arkadaşı araç içerisinde sıkıştı.

Rüzgar Çetin ise kazayı yara almadan atlattı. Kaza sonrası olay yerine sağlık ekipleri ve itfaiye çağırıldı. Fatih Alagöz, kısa sürede olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Araçta sıkışan polis memuru ise itfaiye ekiplerinin çalışmalarının ardından kurtarıldı.

Özel bir hastanede tedaviye alınan Fatih Alagöz, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Sıkıştığı şoför mahalinde kurtarılan polis memurunun tedavisinin ise sürdüğü öğrenildi.

ADLİYE SEVK EDİLDİ

Kazanın ardından gözaltına alınan Rüzgar Çetin, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Kendisini bekleyen basın mensuplarına çok üzgün olduğunu söyleyen Çetin, alkollü olup olmadığı yönünde sorulan soruyu ise cevapsız bıraktı.

SİNAN ÇETİN ADLİYEDE

Yönetmen Sinan Çetin, oğlu Rüzgar Çetin'in kaza sonrası adliyeye sevk edilmesinin ardından, İstanbul Adliyesi'ne geldi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri