Soner Sarıkabadayı... UZUN SAÇLI HALİ KİME BENZETİLDİ?

Besteci, söz yazarı ve yorumcu Soner Sarıkabadayı, son paylaşımıyla gündem oldu. Yıllar önce çekilen bir fotoğrafını paylaştı. O dönem uzun saçlı olduğu görülen Sarıkabayı, o haliyle bir meslektaşına benzetildi.

Geçtiğimiz yıl model sevgilisi Camelo Lopez ile evlenen ve oğlu Hasan Matias'ı kucağına alarak babalık heyecanı yaşayan Soner Sarıkabayı, yıllar önce çekilen bir fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.

"SAÇLAR LENS DEĞİL" 

Instagram'da 430 bin takipçiye sahip ünlü müzisyen, yeni doğan bebekleri ve eşiyle mutlu karelerini sevenleri ile paylaşmayı ihmal etmiyor.

Bir dönem uzun saçlı olduğu görülen Sarıkabayı, son paylaşımında espri yaparak "Saçlar lens değil arkadaşlar" dedi. Ünlü şarkıcının paylaşımına yorum yağdı.

MURAT KEKİLLİ'YE BENZETİLDİ 

Bazı takipçileri ise Soner Sarıkabadayı'nın bu paylaşımına kayıtsız kalamadı. Hayranlarının şarkıcı Murat Kekilli'ye benzetti.

Hayranları, Sarıkabadayı'ya "Allah saç tellerinden alıp ses tellerine vermiş reis. Sen bizim saçsız kralımızsın", "Kekilli sandım bir an", "Soner Kekilli", "O saçlardan bu duruma nasıl gelindi" gibi yorumlar yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri