Eski Habertürk spikeri Ela Rümeysa Cebeci, “uyuşturucu madde kullanımını kolaylaştırmak” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
”Ek deliler” ışığında cezaevine gönderildi!
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, Adli Tıp Kurumu raporlarında saç örneklerinde esrar, sentetik uyuşturucu, kokain ve metabolitleri tespit edilen Cebeci, ek deliller ışığında bugün yeniden ifadeye çağrıldı.
Savcılıktaki sorgusunun ardından Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edilen Cebeci, mahkemece tutuklama kararıyla karşılaştı.
Mehmet Akif Ersoy da tutuklanmıştı!
Soruşturma, daha önce eski Habertürk Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akif Ersoy’un da tutuklandığı geniş çaplı bir operasyonu kapsıyor. Aralık ayı başında gözaltına alınıp serbest bırakılan Cebeci’nin, pozitif çıkan test sonuçları ve ek bulgular nedeniyle yeniden adli sürece dahil olduğu belirtildi.