Şuursuz Aşk… BİRÇOK ÜLKEDE EŞZAMANLI VİZYONA GİRECEK

Yılın en iddialı sinema filmlerinden biri olarak görülen Şuursuz Aşk 20 Aralık 2019 da bir çok ülkede aynı zamanda vizyona giriyor.

Sinema severlerin ve eleştirmenlerinin de merakla beklediği Şuursuz Aşk filminin başrollerini ödüllü oyuncu İsmail Hacıoğlu ve “Hercai” dizisinden tanıdığımız Ebru Şahin paylaşıyor.

Yapımcılığını Orhan Şeddatlı/Şeddadi Yapım’ın üstlendiği Umut Ertek'in senaryosunu yazıp yönettiği proje, ulusal medyada da ciddi anlamda ilgi görmüş durumda ve şimdiden birçok ödüle aday gösteriliyor.

Geçtiğimiz günlerde filmin çekimlerinin de yapıldığı Sarıyer Bilezikçi Çiftliğinde, filmin final yemeği yapılarak; ulusal ve uluslararası basına duyuru yapıldı.

 Filmin konusu ise oldukça sıradışı ve daha önce işlenmemiş bir hikaye. 1980 ihtilali döneminde iki akli dengesi bozuk masum insanın, birbirine aşık olmasıyla, hikayenin serüveni başlıyor. Akıl hastanesinde gördükleri her türlü zulüm ve baskılara rağmen, ayakta kalmaya çalışan bu iki insan, mutlak masumiyeti gözler önüne seriyor. Bu masum aşk hikayesinin yanında 1980 ihtilalinin  etkilerini de yaşatacak olan film, bir çok Avrupa ülkesinde, Türki Cumhuriyetlerde, Eski Sovyetler Birliği Ülkeleri, Almanya ve Azerbaycan gibi ülkelerde de eş zamanlı gösterime girecek.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Sinema Haberleri