Tuğba Özay... BOŞANAMADI!

İtalyan eşi Ludovic Fattizzo`dan boşanmak için açtığı davanın duruşması sonrası hastaneye kaldırılan ünlü şarkıcı Tuğba Özay boşanamadı.

DURUŞMA 21 KASIM'A ERTELENDİ

Eşinin İtalya?da yaşamak ve çocuk yapmak isteğini kabul etmeyen Tuğba Özay, ailesinin de artık bu evliliğe karşı çıkması yüzünden davanın bir an önce bitmesini istiyor.

Boğaz enfeksiyonu geçiren ve hastanelik olan Tuğba Özay, cuma günü yapılan duruşmada hakim karşısına çıktı. Ancak eşi mahkemeye gelmeyince davaya bakan hakime, duruşmayı 21 Kasım?a erteledi.

"HAFTASONU İYİCE BİR KEZ DAHA DÜŞÜN"

Eşinin "Haftasonu iyice bir kez daha düşün" dediğini anlatan Özay, "Ben kararımı verdim. 20 yıllık kariyerim var. Hayatım boyunca hiçbir erkek için işimi bırakmam ama eşimi bırakırım.

Duruşmaya gelmemeye devam ederse şahitler dinlenecek. O zaman dava süreci bayağı bir uzar" dedi. Tuğba Özay, "Pardon Bekar mısınız?" isimli tiyatro oyununa başlayacağını, "Hoşçakal Bayım" adlı bir de single çıkaracağını söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri