Türk Böbrek Vakfı... 30. YIL ETKİNLİKLERİ “ANTAKYA MEDENİYETLER KOROSU” KONSERİ İLE BAŞLADI!

Türk Böbrek Vakfı’nın ülkemize hizmetle geçen 30. yılı çeşitli organizasyonlarla kutlanmaya başlandı.

 TBV’nin 30. Yılı nedeniyle Sarıyer Belediyesi  Yaşar Kemal Kültür Merkezi'nde düzenlenen “Antakya Medeniyetler Korosu” konserine, vakıf üyelerinin yanı sıra vakfa destek verenler de katıldı.

 

Konser öncesi kısa bir konuşma yapan Timur Erk; “30 yıldır yaptığımız çalışmaları kısaca anlatmam tüm projelerimize haksızlık olur, ancak sizlerin desteği ile sağlık alanında büyük çalışmalar yürüten Türkiye’nin en güçlü 10 vakfı arasında olduğumuzu söyleyebilirim.  Bu gururu daha ileriye taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Şef Yılmaz Özfırat yönetimindeki Antakya Medeniyetler Korosu; Türkçe, Azerice, Kürtçe, İbranice ve Farsça gibi bir çok dilde farklı eser seslendirdi. Dinleyenlere eşsiz bir  müzik yolculuğu yaşatan Koro, konser sonunda ayakta alkışlandı. Davetlilerin yoğun isteği ile tekrar sahneye çıkan grup, “Memleketim” şarkısını Vakıf üyeleri ile birlikte söylerken, salondaki izleyiciler de Türk Bayrakları ile eşlik etti.

 

Türk Böbrek Vakfı Başkanı Timur Erk ve Yönetim Kurulu üyesi Mukaddes Yamaç ile Mütevelli üyesi Fatma Aydoğdu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen konsere aralarında; Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Ebru Sanver, Polonya Başkonsolosu Grzegorz Michalski, Melis İpekçi ve Selda Topal’ın da yer aldığı 500 davetli katıldı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Müzik Haberleri