ÜNLÜLERE YÖNELİK OPERASYONDA YENİ GELİŞME!

Ünlü isimlere yönelik yürütülen yasaklı madde soruşturması kapsamında gözaltına alınan şüpheliler Adli Tıp Kurumunda saç ve kan örneği verdi. İşlemlerin ardından 11 kişi adliyeye sevk edilirken, aralarında Mabel Matiz ve Feyza Civelek'in de olduğu 9 kişi serbest kaldı.

Sorguları tamamlanan ve aralarında Mabel Matiz, Onur Tuna, Blok3 (Hakan Aydın) gibi ünlü isimlerin de bulunduğu 20 şüpheli, Seyrantepe Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilmişti.

Kontrollerinden ardından şüpheli isimler kan ve saç örnekleri alınmak üzere Adli Tıp Kurumu birimlerine götürüldü.

Operasyonda gözaltına alınan 20 şüpheliden 9’unun adli tıp işlemlerinin ardından serbest bırakıldığı, 11 kişinin ise adliyeye sevk edildiği öğrenildi.

Soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen şüphelilerden 8’i hakkında yurtdışı çıkış yasağı şeklinde adli kontrol talep edildi.

Serbest kalan isimler şu şekilde:

Tan Taşçı

Fatih Karaca (Mabel Matiz)

Feyza Civelek

Onur Tuna

Osman Haktan Canevi

Özgür Deniz Cellat

Tarık Tunca Bakır

Zehra Hanzade Gürkanlar

Yasemin İkbal

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri