“YÜKSELEN TÜRKİYE”YE ÖZEL DEFİLE…

İş, sanat ve siyaset dünyasını bir araya getirmeyi amaç edinen “Yükselen Türkiye Platformu”, İlk organizasyonu ile büyük çaplı bir defileye imza attı.

“Yükselen Türkiye Platformu”nun ilk tanıtım organizasyonu olan gecede moda tasarımcısı  Gülcan Uzun’un . 15 parçadan oluşan asimetrik temalı kreasyonu 10 profesyonel manken ile görücüye çıktı.

 Yükselen Türkiye Platformu Başkanı Durmuş Çelen organizasyonla ilgili yaptığı açıklamada, ‘Yükselen Türkiye Platformu’nun  bu organizasyonu için büyük çaplı bir çalışma yaptık. Organizasyona katılan konuklara ve konuşmacılara teşekkür ediyorum. Bundan sonra da özellikle siyaset ve iş dünyasında önemli projelere imza atmayı hedefliyoruz’  dedi.

Organizasyona iş ve siyaset dünyasının ileri gelenleri ile basın mensupları büyük ilgi gösterdi. Özellikle eski Galatasaray yöneticilerinden Turgay Kıran, yapımcı Faruk Özdemir, oyuncu Gül Gölge Korkmaz, basın dünyasından Burhan Akdağ, Hakan Solaker ve Nurcan Sabur, Moda dünyasından da Ayşe Koçak ilk göze çarpan isimlerdendi…

 

ORGANİZASYONDAN RENKLİ GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYINIZ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Moda Haberleri