Zeki Güner... BU KEZ SOLİST KİMLİĞİ İLE PAL FM`DE EMEL YALÇIN`IN KONUĞU OLDU!...

Ünlü radyocu Emel Yalçın`ın ( ÇokEmel) Pal Fm`deki radyo programına bu hafta bir çok ünlü sanatçının hit şarkılarının söz yazarı ve bestecisi ve `Hikaye` isimli şarkısı ile müzik sektörüne bu kez solist olarak adım atan Zeki Güner konuk oldu... Ünlü rady

Ünlü radyocu Emel Yalçın'ın ( ÇokEmel) Pal Fm'deki her gelen konuğunun adeta içini döktüğü radyo programına bu hafta Ziynet Sali, Ferhat Göçer, Işın Karaca, Bengü ve bir çok sanatçının hit şarkılarının söz yazarı ve bestecisi ve Hikaye isimli şarkısı ile müzik sektörüne bu kez solist olarak adım atan Zeki Güner konuk oldu .

Emel Yalçın'ın( ÇokEmel) sorularını yanıtlayan ve yeni şarkısı Hikaye'yi anlatan ünlü besteci Şarkı verdiğim isimler arasında en bağlı olduğum ama en kırgın olduğum da Bengü dedi. Şarkım çıktığında da tek tebrik etmeyen de Bengü'ydü dedi.

Zeki Güner bu kırgınlığın temelinde yatan sebebi soran Emel Yalçın'a, Bengü'ye neden küs ve kırgın olduğunu şu cümlelerle dile getirdi.

Bengü ile Ömürlük Küsüz.

"Ben söz yazarı ve besteci kimliğimin yanısıra kendi şarkılarımdan benim için en özel olan Hikaye'yi kendim seslendirmek istedim ama bu şarkıda destek olacağına dair Bengü bana söz vermeseydi belki de ben hiç bu işlere hiç kalkışmazdım.

Şarkımın son nakaratını o okuyacaktı ama şarkının çıkmasına 3 gün kala bana okumayacağını iletmedi bile hiçbir şekilde de kendisine ulaşamadım twitter, whatsapp her yerden beni engelledi. Kırgın olduğumu söyleyecek yer bulamadım bende şu an burada senin programında dökmüş oldum içimi başka hiçbir iletişimim olmadığı için...

Yakında yeni albümünün çıkış şarkısı ve 3 şarkı da benim şarkım ama okuyup okumayacağını bilmiyorum bir kez daha ifade etmek isterim ki insan sevdiğine kırılır gönül rahatlığıyla okuyabilirsin şarkımı diye mesaj atmıştım daha önce ama bile cevap gelmedi sanırım bu küslük ömürlük" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Radyo Haberleri

Soner Arıca... “BEST OF” YAPMANIN ZAMANI GELDİ!'