Zerrin Özer...'PSİKOLOJİK BASKI GÖRÜYORUM, KENDİMİ TEHLİKEDE HİSSEDİYORUM!'

Murat Akıncı ile evliliğinden hemen sonra boşanma kararı alan ve zor günler geçiren Zerrin Özer, yaşanan olayların ardından şikayet dilekçesinde Akıncı'nın tedavi edilmesi gerektiğini söylediği ortaya çıktı.

Murat Akıncı hakkında gerçekleri öğrenen Zerrin Özer, boşanma kararı aldığı Murat Akıncı ile annesi Sevilay Ünal hakkında 6 ay uzaklaştırma kararı aldırdı. 

Sanatçı şikâyet dilekçesinde, “Kendimi tehlikede hissettim” dedi. Ayrıca Özer, yaşadığı sıkıntılar nedeniyle rahatsızlandı ve hastaneye kaldırıldı.

Psikolojik baskı yapılıyor: Önceki gün Sarıyer Asayiş Şube Müdürlüğü'ne giderek şikayetçi olan Özer, şikayet dilekçesinde, kendisine psikolojik baskı yapıldığını belirterek şu ifadelere yer verdi;
Kendimi tehlikede hissettim: "Akıncı hakkında kadınları ikna suretiyle dolandırıcılık ve sahte kimlik kullanmak başta olmak üzere birçok suçtan dolayı kendimi tehlikede hissettim.
 
İntihar tehditleri: 'Manevi ve psikolojik olarak yıprandığımdan Akıncı'nın intihar edeceğine dair tehditlerde bulunması ve sürekli olarak psikolojik baskı uygulaması nedenlerinden dolayı önleyici tedbirlerin uygulanmasını istiyorum. Bir sağlık kuruluşuna muayene veya tedavi için başvurarak tedavi hizmetlerinin sağlanmasını talep ediyorum'
 
Uzlaşmak yok: Akıncı'nın ikametine yaklaşmamasını ve eşyalarına zarar vermemesini de isteyen Özer, "Ünal ve Akıncı'dan davacı ve şikayetçiyim. Hiçbir şekilde uzlaşmak istemiyorum" dedi.
Mahkemenin kararı: Özer'in talebini değerlendiren mahkeme, 6284 sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun kapsamında Akıncı ve Ünal'ın, Özer'in evine ve işyerine 6 ay süreyle yaklaşmasına, eşyalarına zarar vermemelerine karar verdi.
Mahkeme Akıncı ve Ünal'ın ayrıca Özer'e şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına, Zekeriyaköy'den evden uzaklaştırılmalarına ve iletişim araçlarıyla rahatsız etmemelerine karar verdi. nne ve oğul karara uymazsa 3 günden 10 güne kadar zorlama hapsine tabi tutulacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri