Zeynep Ece Akengin... İDO'NUN SEVGİLİSİ ŞARKICI OLMAK İSTİYOR!

Şarkıcı olmak isteyen Zeynep Ece Akengin, söylediği Yıldız Tilbe'den Vazgeçtim şarkısını Facebook sayfasına yükledi. Akengin güzelliğiyle olduğu kadar sesiyle de beğeni topladı.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo'nun yeni sevgilisi Zeynep Ece Akengin güzelliğiyle olduğu kadar sesinin güzelliğiyle de dikkat çekiyor. Şarkıcı olmak isteyen Akengin, "Tatlıses'e şarkıcı gelin adayı" şeklinde yorumlara neden oldu

GÖGSÜNE İDO'NUN ADINI YAZDIRDI

Bir süredir Zeynep Ece Akengin'le birlikte olan İdo, sevgilisiyle pozlarını Facebook'a ekleyerek aşkını ilan etti. Sol göğsüne 'İbrahim', bileğine de 'sonsuzluk' işaretiyle birlikte 'E' ve 'İ' harflerini yazdıran Akengin, dövmelerini gösterdiği pozunu İdo gibi Facebook'taki sayfasına yüklemiş ve sevgilisine olan dile getirmişti.

HEM KENDİ HEM SESİ GÜZEL

Şarkıcı olmak isteyen Zeynep Ece Akengin, söylediği Yıldız Tilbe'den Vazgeçtim şarkısını Facebook sayfasına yükledi. Akengin güzelliğiyle olduğu kadar sesiyle de beğeni topladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri