Zeytinli Rock Festivali... TEKRAR İPTAL EDİLDİ!

Sarıyer Kaymakamlığı’nın festival için aldığı yasak kararına karşı verilen yürütmeyi durdurma kararı, mahkeme tarafından iptal edildi.

Sarıyer Kaymakamlığı’nın festival için aldığı yasak kararına karşı verilen yürütmeyi durdurma kararı, mahkeme tarafından iptal edildi.

Festival, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından festival alanının Özel Çevre Koruma Bölgesi olduğu gerekçesiyle iptal edilmişti.

Etkinliğe bir hafta kala verilen iznin iptali üzerine festival organizatörleri Bölge İdare Mahkeme'sine başvurarak yürütmeyi durdurma kararı aldı.

Ancak bugün yapılan son açıklamada yürütmeyi durdurma kararının iptal edildiği ve festivalin yapılmayacağı duyuruldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Müzik Haberleri