Zülfü Livaneli... 40. SANAT YILINI KUTLUYOR!

Uzun zamandır,Anadolu yakasında konser vermeyen Zülfü Livaneli şarkılarına tüm seyircinin hep bir ağızdan eşlik etmesi görülmeye değerdi.

2011 yılının ilk konserini Bostancı Gösteri Merkezinde veren Zülfü Livaneli "Bu konser benim için çok önem taşıyor,siyasete atıldığımda en çok oyu İstanbul'un en çağdaş en yenilikçi en ileri görüşlü bölgesinden topladım.40.Sanat yılımda sizlerle olmaktan çok mutluyum" dedi. Bu yıl aynı zamanda 65 yaşını da kutladığını belirten Zülfü Livaneli zaman zaman kendisine eşilk eden dinleyenlerini alkışladı.

Uzun zamandır,Anadolu yakasında konser vermeyen Zülfü Livaneli şarkılarına tüm seyircinin hep bir ağızdan eşlik etmesi görülmeye değerdi. 2314 Organizasyon ve Funorg'un ortaklaşa gerçekleştirdiği konser seyircinin özlemini biraz olsun giderdi?..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Müzik Haberleri