"SETTE DARP" İDDİASINA CEVAP GELDİ

"SETTE DARP" İDDİASINA CEVAP GELDİ

Yapımcılığını ünlü sanatçı Doğuş'un yaptığı “Getto” adlı dizide , yönetmen Banu Kaptanoğulları'nın kendisini darp ettiğini iddia eden Dilek Kaya ile ilgili yönetmen ve olayın tanığı olan teknik ekibinden cevap geldi.

Magazinkolik.com 'a  video ve evraklarla başvuran Çorlu'da çekimleri yapılan yapımcılığını ünlü sanatçı Doğuş'un yaptığı “Getto” adlı dizide, yönetmen Banu Kaptanoğulları'nın kendisini darp ettiğini iddia eden Dilek Kaya ile ilgili; suçlanan yönetmen ve olayın tanığı olan teknik ekibinden cevap geldi. 

Dizinin yönetmen Banu Kaptanoğulları olay ve suçlamalarla ilgili magazinkolik.com’a şunları söyledi…

“-Olay günü; gece yarısı setten geldiklerinde otel personeli tarafından adı geçen Dilek Kaya hakkında sürekli alkol istediği bilgisi tarafıma verildi.

Ekibimdeki uygulayıcı yapımcım Yaşar Tuncer (Kendisini onun vasıtasıyla tanıdığımdan dolayı) ile durumu konuşmak için odasına gittik.. Burada iş için bulunduğumuzu ve belediyenin misafir olduğumuzu ve set ahlak kurallı içinde içki içmesinin doğru olmadığını belirttik..

Aşırı derecede alkollü olan Dilek Kaya , bana ağza alınmayacak küfürler ve hakaretler ederek üzerime saldırdı. Kendimi korumak adını Dilek Hanım’ı kendimden uzaklaştırdım ve odada bulunan ekip arkadaşlarım da kendisini durdurdu ve benden ayırdılar. Fakat durmadan hakaret etmeye ve küfürler etmeye devam etti..

Daha sonra odadan ayrıldık, fakat otelden tekrar içki istemeye devam etmesi üzerine içki verilmemesi talimatını verdiğimiz için tekrar alkolün etkisiyle delirdi ve tehditler etmeye başladı (Sesi otel koridorlarında yankılanıyordu)… Bunun üzerine yeniden ekipten bir kaç arkadaşımla yanına gidip onunla dertleşip durumu toparladım, sakinleştirdik ve sızınca da odadan ayrıldık.

Sabahında ise kendisi beni şikayet etmiş, bizde jandarmaya giderek olaya şahit olan arkadaşlarımla birlikte ifademizi verdik. Otel odalarında kamera yok ama koridorda olan kameralardan odaya tek başına girmediğim ve darp etmediğimin hatta kendisinin benim odamın kapısını çalıp tekrar çağırdığı belli olmaktadır. İfadem de belirttiğim üzere hatasını anlayıp bizden özür dilemesini beklediğim için şikayetçi dahi olmadığım ekip arkadaşımın psikolojisinin iyi olmadığını ve projemize ve şahsıma saldırarak zarar vermek istediğini düşünmekteyim. Yargıya intikal etmiş bu konu ile alakalı Avukatımız gerekli yasal tüm haklarımızı koruyacaktır. " şeklinde açıklamada bulundu. 

Uygulayıcı yapımcı Yaşar Tuncer ve diğer şahit olanların ifadelerinde de aynı şekilde konu anlatılmıştır. Ayrıca video ile de olayı anlatmışlardır. 

Setlerde çalışma sürecince alkol alınmasının yasak olması bir etik kuraldır, hele de bir belediyenin desteklediği ve evsahipliği yaptığı bir proje ise bu çok daha ayıptır. 

Yargının en doğru kararı vereceğinden hiç şüphemiz yoktur. "

İŞTE SUÇLANAN TARAFIN AÇIKLAMALARI;"

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.