Sevcan Orhan... KRİPTO PARAYA YEŞİL IŞIK!

Sevcan Orhan... KRİPTO PARAYA YEŞİL IŞIK!

Başarılı sanatçı Sevcan Orhan bir hafta arayla ikinci kez Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde sahne aldı.

Türkülerin yanı sıra repertuvarında Türk Müziğinin bir çok seçkin eserlerine de yer veren Sevcan Orhan, sahnede öncesinde basın mensuplarını kulisinde ağırladı...

HELAL OLSUN, ALNIMIZIN TERİ AKSIN VARSIN KRİPTO OLSUN...

TERCİHİM BİTCOİN AMA ETHERYUM'A DA HAYİR DEMEM

Sahne olmanın kendisi için bir manada yaşam iksiri olduğunu vurgulayan güzel sanatçı, bir muhabirin "konser ücretlerinizi kripto para birimleriyle de kabul eder misiniz?" sorusuna ise esprili bir üslupla; "Neden olmasın.

Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir. Yenilikçi ve öncü fikirler bana her zaman cazip gelmiştir.

Tercihim bitcoin ama etheryum'a da hayır demem. Helal olsun, alnımızın teri akmış olsun, varsın kripto olsun..." sözleriyle herkesi tebessüm ettirdi.

6 YAŞINDAK ADA ANJELİK SEVCAN ORHAN'I ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

SAHNEDE SÜRPRİZ DÜET

sevcanorhan-ada.jpg

Röportajın ardından kendisini Kuzey Kıbrıs'ta yalnız bırakmayan basın mensuplarına teşekkür ederek sahnedeki yerini alan güzel sanatçı, bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi ile göz doldurdu.

Performansının finalinde minik bir hayranı ile ''Akşam Olur Karanlığa Kalırsın'' türküsüne düet yapan Sevcan Orhan, henüz 6 yaşındaki minik hayranının türküyü kendisi ile birlikte kusursuz şekilde okuması karşısında ise şaşkınlığını gizleyemedi.

''Seni Türkülerle büyüten anne ve babanı tebrik ediyorum.'' sözleriyle öpüp kokladığı hayranını alkışlar eşliğinde anne-babasının yanına uğurlayan Orhan, konserini alışılageldiği üzere halaylarla noktaladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.