SEVCAN ORHAN VE ARİF ERDEM'LE GÜLDÜR GÜLDÜR EĞLENCE!

SEVCAN ORHAN VE ARİF ERDEM'LE GÜLDÜR GÜLDÜR EĞLENCE!

Ekranların fenomen eğlence programı Güldür Güldür Show, kahkaha dolu skeçleriyle Cuma akşamı Show TV ekranlarında izleyicileriyle buluşacak.

Show TV’nin büyük bir beğeni ve ilgiyle izlenen programı “Güldür Güldür Show” bu hafta da eğlence ve kahkaha dolu bir bölümle ekrana geliyor. Sevcan Orhan ve Arif Erdem’in konuk olacakları bu bölümde “Güldür Güldür Show” tiryakilerini yine keyif dolu saatler bekliyor.

Minibüs taksitlerini ödeyebilmek için ilaç testlerine denek olarak katılan Hüseyin hamile kalırsa neler yaşanır? Eşinin kendisinden önce hamile kalmasına Yeter neden sinirlenmiş olabilir? Hüseyin'in ailesi, minibüsçü iş arkadaşları bu duruma ne tepki verecek?

Son yüzyılın en büyük cimrisi Şevket ile eşi Yeter'in yıllar önceki tanışma hikayeleri ne kadar romantik olabilir? Yeter'le flört eden Şevket, farkında olmadan çok pahalı bir Fransız restorana gelirse neler yaşanır? Yeter'in Almanya'dan gelen kuzenleri İbrahim ve Sinem, Şevket ile anlaşabilecek mi? 

Yeni açılmış bir üniversitenin Avcılık ve Yaban Hayatı Bölümünü burslu kazanan Bahadır ile babası Bilal, kayıt yaptırmak için okula gelince neler yaşanacak? Kayıt memuru İbrahim, Bilal ve Bahadır'dan neler talep edecek?

Birdenbire zengin olan Sinem ve eşi İsmail bu yeni duruma alışabilecekler mi? Çifte sosyeteye giriş ve nezaket öğreten Nezaket başarılı olabilecek mi? Sosyetenin önemli isimleri Yeter ve eşi Mesut, yeni tanıştıkları Sinem ve İsmail'i muhitlerine kabul edecekler mi? İsmail'in kuzeni Sevcan Orhan'ın söylediği türküler, iki zıt aileyi birleştirmeyi başarabilecek mi?

Lig kupası sebebiyle karşı karşıya gelen 5. lig sonuncusu Şevket'in teknik direktör olduğu takım Suskunlarspor ile İsmail'in teknik direktör olduğu başarılı Küsküspor karşı karşıya gelirse neler yaşanır? Şevket'in yardımcı antrenörü Hüseyin takımı için gerekli motivasyonu sağlayabilecek mi? Şevket'e moral vermek için gelen Arif Erdem, Hüseyin ve Şevket'e başarı için hangi sırrı verecek? 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.