Sevil Tuğul... BAŞARILI YAPIMCIYA SÜRPRİZ KUTLAMA!

Sevil Tuğul... BAŞARILI YAPIMCIYA SÜRPRİZ KUTLAMA!

Sevil Tuğul`a yapımcılık yaptığı Zahide ile Yetiş Hayata programındaki başarısı için program ekibi, Zahide Yetiş ve Şebnem Kısaparmak`ın katılımıyla sürpriz bir kutlama yapıldı.

Televizyon dünyasında gerek kamera önünde gerekse kamera arkasında büyük başarılara imza atan Sevil Tuğul, Global Yapım'ın sahipleri Oğuz Karali ve Mustafa Gülnahar tarafından Zahide ile Yetiş Hayata programının Genel Koordinatör ve Program Müdürlüğüne getirildi.

Daha önce müzik, eğlence, sağlık ve bilgi programlarında yapım koordinatörlüğü yapan Tuğul'a yapımcılık yaptığı Zahide ile Yetiş Hayata programındaki başarısı için program ekibi, Zahide Yetiş ve Şebnem Kısaparmak'ın katılımıyla sürpriz bir kutlama yapıldı.

İstanbul Üniversitesi Piyasa Araştırmaları ve Reklamcılık bölümü mezunu olan, şu anda ise İşletme bölümünde okumaya devam eden Sevil Tuğul birçok büyük reklam firmasında staj yaptıktan sonra bir arkadaşının yönlendirmesiyle TGRT'de staj yapıyor ve televizyonculuk yapmaya karar veriyor. Stajyer olarak girdiği kanaldan ise 6 yıl sonra Fox'a yapımcı olarak transfer oluyor.

Hemen hemen tüm kanallarda ve programlarda bir şekilde çalışma imkanı bulan Sevil Tuğul, 'Zahide Yetiş ile çalışmak büyük nimet çünkü, diğer sunucular gibi 10 dakika önceden gelip kartlarına bakmıyor.Hem çok profesyonel, hem çok iyi niyetli, hem de ekibiyle çok samimi ve sıcak birisi.O da dersine çalışıyor ve araştırıyor.

Zahide hanımda söyle bir özellik var kamera ışıkları yandığı anda ne olursa olsun çok akıcı bir şekilde konuşabiliyor.Bu da bizim için büyük bir şans' şeklinde anlattı.

Bundan sonraki yayınlarındaki hedefinin Zahide Yetiş'in Doktorum ve TRT'den gelen kitlesinin istediği şekilde güvenilir, bilgi verici, eğitici sağlık programlarına devam edeceklerini söyledi.

Fakat Tuğul, aynı zamanda farklı alanlarda başarılı Stüdyo konuklarıyla, 3G bağlantılarıyla, ve VTR çekimleriyle de programın içeriği zenginleştireceklerini, ekibinde herkesin düşüncesine çok önem verdiğini belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.