Şevval Sam... AŞK AÇIKLAMASI!

Şevval Sam... AŞK AÇIKLAMASI!

Şevval Sam, Antalya'da bir otelin 30. yıl kutlamasında sahne aldı. İki saat boyunca sahnede kalan Sam, kendisinden zam isteyen orkestrasına "Söyleyin zam benzin endeksli mi dolar endeksli mi olsun?" diye sorup ardından zam yapacağını açıklayıp alkış topladı. Sam'ın aşk çıkışı da dikkat çekti.

Otelin yerli ve yabancı misafirleri, Şevval Sam'ın söylediği hareketli şarkılara bir ağızdan eşlik ederken, ünlü şarkıcı sahnede hem zil takıp oynayarak hem de tef çalarak adeta dans şov yaptı.

Sahnede hem kendisi oynayan hem de sevenlerini oynatan Sam, iki saat boyunca sahnede kalarak alaturkadan arabeske, Türk halk müziğinden günümüz popüler şarkılarına kadar oluşturduğu geniş repertuarı ile büyük alkış aldı.

Orkestraya zam sözü

Şarkıcı bir ara istediği notayı çalmayan orkestrasına "Onlar bu aralar benden zam istiyorlar.

Benzin orantılı mı yoksa dolar orantılı mı olsun? Tamam size zam yapacağım anlaştık" diye söz verince izleyenlerinden büyük alkış aldı.

"Şiddet olmasın aşk olsun, ben medeni aşığım"

Şevval Sam konuklarıyla sohbet ettiği sırada sözün aşka gelmesiyle "Ben medeni aşığım, bir de takıntılı aşıklar var.

Aşk nasıl medeni ise ayrılık da öyle olmalı. Şiddet olmadıkça aşk her haliyle olsun, aşk hep bizimle olsun" sözleriyle kadına şiddette karşı mesajını sahneden verdi.

'Bahçe Duvarından Aştım' türküsünü söyleyerek rahmetli halk ozanı Neşet Ertaş'a da selam gönderen Sam bitmek bilmeyen enerjisi ile misafirlerine unutulmaz anlar yaşattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.