Şevval Sam... İZMİR'DE ERKEN YENİ YIL KONSERİ!..

Şevval Sam... İZMİR'DE ERKEN YENİ YIL KONSERİ!..

Türk müziğinin güçlü seslerinden Şevval Sam, önceki akşam İzmir'de sahne aldı.

Bir holding'in erken yılbaşı balosunda misafirlerine unutamayacakları bir akşam yaşatan Sam, Türk Sanat Müziğinden Karadeniz türkülerine uzanan geniş repertuvarı ile sevenlerinin gönüllerini fethetmeyi başardı.

Programının ilk bölümünde Türk Sanat müziğine  ağırlık veren Şevval Sam, "Duydum Ki Unutmuşsun" şarkısı ile çıktığı sahnesinde geçmişten günümüze birçok ölümsüz eseri seslendirerek kendisini dinlemeye gelen konuklarına tam anlamıyla bir müzik ziyafeti çekti.

Başarılı sanatçı yılbaşı balosu için düzenlenen etkinlikte sahneden müzikseverlere seslenerek ''Sizlerle birlikte olmaktan çok büyük mutluluk duyuyoruz.

Umarım 2018'de bütün sıkıntılarınız dertleriniz geride kalır. 2019 şans, mutluluk,aşk, bolluk bereket ve en önemlisi sağlık getirir inşallah' diyerek yeni yıl temennilerini bir biri ardına sıraladı.

Bir ara sahneden inip dinleyicilerin arasına katılan güzel şarkıcı, hayranlarını kırmayarak her biriyle tek tek hatıra fotoğrafı çekti.

Öte yandan Sam kendisine sevenleri tarafından verilen gülleri de kabul etti.

Zerafeti ile göz kamaştıran güzel sanatçı, performansının son bölümünde sahnesinden inerek sevenleri ile birlikte İç Anadolu yöresine ait olan kaşık oyununu oynadı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.