Seyhan Arman... "KÜRÜNDEN KABERE" OYUNU İLE "JÜRİ ÖZEL ÖDÜLÜ"!..

Seyhan Arman... "KÜRÜNDEN KABERE" OYUNU İLE "JÜRİ ÖZEL ÖDÜLÜ"!..

“Yeni Tiyatro Dergisi 6. Emek ve Başarı Ödülleri” Sahiplerini Buldu. “Küründen Kabare” oyunu ile “Jüri Özel Ödül” ü aldı.

"Küründen Kabare", tiyatro oyunu ile ayakta alkışlanan sinema ve tiyatro oyuncusu Seyhan Arman, bu yıl 6. sı düzenlenen Yeni Tiyatro Dergisi Emek ve Başarı Ödülleri'nde "Jüri Özel Ödülü” aldı. 

30 Nisan Pazartesi akşamı Fulya Sanat Merkezi’nde düzenlenen ödül töreninde konuşma yapan Seyhan Arman şunları söyledi;

“Maalesef hayatta bazı insanlar görünmez oluyorlar ve görünmez olmak durumunda kalıyorlar. Benim bu hayatta görünür olmamı sağlayan tiyatro oldu.

Tiyatro, içine düştüğüm nehirde kurtulmamı sağlayan bir dal parçası oldu benim için. O yüzden tiyatroya minnetim büyük.

Tiyatroya aşkım çok büyük ve bugün burada tiyatro adına bir ödül almaktan çok mutluyum, çok gururluyum çok onuruyum. Yaşasın tiyatro!” 

Hayatın her alanında dayatılanlara karşı kendi yazıp oynadığı tek kişilik tiyatro oyunu “Küründen Kabare”, seyirci tarafından yoğun ilgi ile karşılanmaya ve sahnelenmeye devam ediyor.

Melisa İclal Yamanarda’nın yönettiği, sinema ve tiyatro oyuncusu Seyhan Arman’ın kendi yazıp oynadığı, çok ses getiren tek kişilik tiyatro oyunu “Küründen Kabare’’nin dramaturgluğunu Sinem Özlek, oyunun dekor ve kostüm tasarımını Aslı Ersüzer ve ışık tasarımını ise Cem Yılmazer yapıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.