Seyhan Erdağ...'3 YIL HAPSİ İSTENİYOR' HABERİNİN DOĞRUSUNU AÇIKLADI!

Seyhan Erdağ...'3 YIL HAPSİ İSTENİYOR' HABERİNİN DOĞRUSUNU AÇIKLADI!

Hürriyet Gazetesi'ndeki habere cevabımdır! 3 yıl hapsim istenmiyor! 5 bin TL ve 1 top isteniyor!

Bu sabah Hürriyet Gazetesi'ni okurken kendi haberime rastladım. 

Öfkeme hakim olamamışım, 3 yıl hapsim isteniyormuş. 

 

3 YIL HAPSİM İSTENMİYOR, 5 BİN TL VE 1 TOP İSTENİYOR
 

Ben de "ünlü" biri olarak açıklamamı buradan yapayım bari :)

Bir akşam evime genç bir kadın geldi ve aracının ön camının kırık olduğunu, çocukların da camı benim kırdığımı söylediklerini söyledi. Alt kattaki komşum Didem ve ben duruma gülüp çocukların para istediğini ve vermediğim için bunu yaptıklarını söyledik. Hatta Didem'e gelip "Sen para ver ya da top al Seyhan Abla'dan alırsın siz arkadaşsınız" dediklerini de söyledik ve genç kadın gitti. 
 

Karakoldan adresime davet geldi, kadın gidip şikayet etmiş. Polisler, "Aracınızın camını kaskodan ücretsiz yaptırabilirsiniz bizi meşgul etmeyin" demesine rağmen, "Şirket aracı şikayet etmek zorundayım" demiş ve beni şikayet etmiş. 
 

Polislere durumu anlattım, kadının numarasını istedim ama yasa gereği veremediler. 
 

3 ay sonra uzlaştırma bürosundan telefon aldım, Adliye'ye giderek durumu bir kez daha anlattım, uzlaştırma bürosundaki hanımefendi, genç kadına ulaşamadıklarını söyledi. Telefonunu değiştirmiş hanımefendi. Uzun bir süre daha böyle geçti. 
 

Ve nihayet mahkeme günü geldi, 29 Mayıs'ta Çağlayan Adliyesi'ne gittim. 
 

En azından kadını görecek ve derdini öğrenecektim. 
 

2 avukatla geldi mahkemeye Rümeysa Kademlioğlu imiş adı. O güne kadar ismini bile öğrenemedim. 

Hakim, "Olayı anlat" dedi, kadın anlatmaya başladı. Anlattıklarından ötürü Hakim esprili konuşmaya başladı: "Hangi çocuktan öğrendin bunu kızım, ya çocuklar şaka yaptıysa" dedi... 
 

Sonra ben durumu anlattım, her şeyin çocuklara "Bir top almadığım için olduğundan ve oturduğum mahallenin acılı durumundan" başlayarak... 
 

Hakim ara verdi, "Lütfen uzlaşın" dedi. 
 

Ve aracının camı kırılan hanımefendinin avukatları benden 5 bin TL istediler. 
 

Tabii ki kabul etmedim. 
 

Hakime durumu anlattım ve dedim ki: "5 bin TL para istiyorlar, e top alsaydım bu parayı ödemeyecektim, bu durum sizin içinize siniyor mu? Aracının camının faturasını getirsin, ödediğini ispat etsin, maaşından kesildiğini ispat etsin ödeyeyim, bu komik durum sona ersin. Benim burada ne işim var; isim olarak beni tanıdıkları için bunu yaşıyorum, aksi takdirde ben karşı dava açacağım çünkü böyle saçma bir durum görmedim" dedim. 
 

Dava sanırım Ekim'e ertelendi. 
 

YANİ HÜRRİYET GAZETESİ'NİN DEDİĞİ GİBİ 3 YIL HAPİS İSTENMİYOR, BENDEN 5 BİN TL İSTENİYOR. 

BU ARADA TOP İSTEYEN ÇOCUKLARLA MAALESEF ANNEANNEM NEDENİYLE AYNI MAHALLEDE OTURUYORUM, YANİ BAŞIMA YENİ MAHKEME OLAYLARI GELEBİLİR. 
 

SİZDE DİKKATLİ OLUN, TÜRKİYE'DE HAYATIMIZ BU KADAR UCUZ! 
 

KÖTÜ RUHLU BİRİ ARACININ BAŞINA BİR ŞEY GELİRSE MESELA, KARAKOLA GİTSİN VE SEVMEDİĞİ BİR YAKININI YA DA KOMŞUSUNU  "ÇOCUKLAR SÖYLEDİ" DİYEREK ŞİKAYETÇİ OLSUN. HANGİ ÇOCUK DENİRSE, "BİLMEDİĞİNİ" SÖYLER HATTA.

BU KADAR BASİT YANİ İNSANLARI MAHKEMELERDE UĞRAŞTIRMAK...

DURUM TAMAMİYLE BUDUR. 

Hürriyet Gazetesi'nin haberindeki "Ünlü magazinci uzlaşmayı kabul etse de aracı zarar gören genç kız Erdağ'ı affetmedi" cümlesi ise tamamen haberi yazan gazetecinin uydurmasıdır.

Rümeysa Kademlioğlu adlı kişinin 2 avukatı, hakimin "uzlaşın" diyerek 1 saatlik verdiği arada benden kendi avukatlık ücretlerini ve cam ücretini 5 bin TL olarak talep etmiş, indirim bile yapacaklarını söylemiş, fakat benim tarafımdan teklifleri kabul edilmemiştir. 

SEYHAN ERDAĞ 

Kaynak:temizmagazin.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.