Şeyma Subaşı... DOĞA İLE BAŞBAŞA!

Şeyma Subaşı... DOĞA İLE BAŞBAŞA!

İstanbul’un ilk açık hava kültür ve sanat alanı olan “Yeni Bir Yaşam” etkinlik alanı hafta sonu MEF Uluslararası okullarına ev sahipliği yaptı.

ŞEYMA SUBAŞI’NIN GOLF MERAKI…

Okul yöneticileri, öğretmenleri, veliler ve öğrenciler Kemerburgaz Kent Ormanı, içindeki YBY alanında keyifli bir hafta sonu geçirdiler.

MEF Festivaline yüzlerce öğrenci ve aileleri güzel havanın ve doğanın tadını çıkardılar.

Mef Uluslararası okulu öğrencisi Mesila Ilıcalı’da annesi Şeyma Subaşı ile katıldı. Acun Ilıcalı yoğun programına rağmen festivale kısa bir sürede olsa uğradı.

seymasubasi-golf2.jpg

Melisa Ilıcalı arkadaşları ile Yby alanında kurulan oyunlar ile unutamayacakları bir hafta sonu yaşadılar, eğlenerek, doğanın ve parkın tadını çıkaran Melisa Ilıcalı en çok minder ile kayarken eğlendi..

Melisa Ilıcalı arkadaşları ile eğlenirken annesi Şeyma Subaşı ise Mini golf akademi sahasında Golf eğitmeni Nuri Ömüroğlu’undan Golf eğitimi aldı. Öncelikle golf sopasının tutumu ile başlayan kısa eğitim daha sonra topa vurma teknikleri ile devam etti.

seymasubasi-golf1.jpg

Şeyma Şubası golf eğitimi alırken ve kızını eğlenirken çektiği görüntüleri her zaman olduğu gibi sosyal medya hesabından paylaştı…

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.