Şeyma Subaşı... 'EN KISA ZAMANDA ÜLKEME DÖNECEĞİM!'

Şeyma Subaşı... 'EN KISA ZAMANDA ÜLKEME DÖNECEĞİM!'

Uyuşturucu soruşturması kapsamında Şeyma Subaşı hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Şeyma Subaşı yurtdışından yaptığı açıklamada kısa sürede Türkiye'ye döneceğini ifade etti.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın ünlülere yönelik uyuşturucu soruşturması sürerken soruşturmada hakkında yakalama kararı verilen isimlerden Acun Ilıcalı'nın eski eşi ve sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı ilk açıklamasını yaptı.

Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Image

"Hakkımda çıkan haberlerle ilgili bir açıklama yapma gereği duyuyorum. Şu anda yurt dışındayım, kısa zamanda ülkeme döneceğim. Döndüğüm zaman daha detaylı bir açıklama yapabileceğim. Sevgiler…"

seymasubasi-paylasim.gif

Şeyma Subaşı ayrıca Kuran-ı Kerim'den de bir sure ve tesbih resmi paylaştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.