Şeyma Subaşı... MELİSA'NIN VELAYETİNİ NEDEN VERDİ?

Şeyma Subaşı... MELİSA'NIN VELAYETİNİ NEDEN VERDİ?

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın kızlarının velayet durumu netlik kazandı. 2018 senesinin Aralık ayında anlaşmalı bir şekilde boşanma kararı alan Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı'nın kızlarının velayeti baba Ilıcalı'ya verildi.

Şeyma Subaşı’nın yurtdışı seyahatlerinin yoğunluğu sebebiyle Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı anlaşarak kızları Melisa’nın velayetinin babası Acun Ilıcalı’ya verilmesi için mahkemeye başvurdu.

Mahkeme başvuruyu kabul ederek velayetin babaya yani Ilıcalı’ya verilmesini onayladı.

Şeyma Subaşı’nın sık sık seyahate çıkması nedeniyle Melisa’nın yerleşik bir bir düzene alışkanlık sağlayamaması ve kısa süre sonra okula başlayacak olması bu anlaşmaya yol açtığı söylense de;

Şeyma Subaşı'nın yeni bir ilişkiye başlamasının baba Acun Ilıcalı'yı velayet konusunda harekete geçirdiği gelen bilgiler arasında. Zira Acun Ilıcalı'nın işi sebebiyle daha fazla seyahat ettiği, yerleşik bir düzende olmadığı biliniyor.

ŞEYMA SUBAŞI'NDAN AÇIKLAMA

Karar sonrası Şeyma Subaşı, Instagram hesabından açıklama yaptı:

''07.02.2019 tarihinde sonuçlanan velayet davası ile kızımız Melisa'nın velayeti babası Acun Ilıcalı Bey'e verilmiştir. Kararı saygıyla karşılıyoruz. Bu noktada önemli olan velayetin kimde olduğu değil, kızımızın ailesiyle birlikte sevgi ve mutlulukla büyümesidir. Acun Bey ve ben kızımız Melisa'yı birlikte büyütmeye devam edeceğiz. Kızımız Melisa bu süreçte benimle yaşamaya, babasıyla da her zaman olduğu gibi sıklıkla görüşmeye devam edecek.

Biz Acun Bey'le evliliğimizi iki medeni insan olarak noktaladık. Bundan sonra kızımız Melisa'nın iyiliği için her zaman annesi ve babası olarak görevlerimizi eksiksiz yerine getirmeye devam edeceğiz.

Konunun hasssasiyeti sebebiyle gösterdiğiniz anlayış için şimdiden teşekkür ederim.

Şeyma Subaşı''

seymasubasi_aciklama.jpg

 

Kaynak:internethaber.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.