Şeyma Subaşı...SEVGİLİDEN ŞAŞIRTAN PAYLAŞIM, AYRILIK MI VAR?

Şeyma Subaşı...SEVGİLİDEN ŞAŞIRTAN PAYLAŞIM, AYRILIK MI VAR?

Acun Ilıcalı ile ayrıldıktan kısa bir süre sonra italyan sevgilisi Guido Senia ile aşk yaşamaya başlayan Şeyma Subaşı'nın sevgilisinden olay yaratan paylaşım. Subaşı'nın tepkisi herkesin merak konusu oldu.

Şeyma Subaşı'nın İtalyan sevgilisi Guido Senia'dan şok paylaşım! Acun Ilıcalı ile boşandıktan kısa bir süre sonra Guido Senia ile birliktelik yaşayan Subaşı, şu sıralar kızı Melisa ve sevgilisi Guido ile birlikte Ibiza tatilinden Barcelona'ya döndü.

Yaptıkları paylaşımlarla mutlu görünen Guido - Şeyma ikilisiyle ilgili ilginç bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz gün Subaşı'nın sevgilisi Guido Senia'nın yaptığı paylaşım kafaları karıştırdı.

seymasevgili_paylasim.jpg

Şeyma Subaşı'nın sevgilisi Guido Senia, fransızca olan, "La vie est belle mais elle est plus belle avec une Italiene." yazılı bir paylaşımda bulundu.
 
Anlamı ise, "Hayat güzel ama İtalyan bir kızla daha güzel!" Şubası'nın sevgilisinin yaptığı bu paylaşım herkesi şaşkınlığa uğrattı.
 
Şeyma Subaşı ve Guido Senia'nın ayrıldıkları ve Guido'nun bu paylaşımının Subaşı'ya bir gönderme olduğu ise söylentiler arasında yerini aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.