Sezer İnanoğlu...DAVALIK OLDUĞU AVUKATTAN ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMA!

Sezer İnanoğlu...DAVALIK OLDUĞU AVUKATTAN ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMA!

Yeşilçam’ın 'Sezercik’i Sezer İnanoğlu'nun, eski eşi Mehtap Meral Baykasoğlu’nun avukatı Semra Yıldız’a kendisine imzalattığı senetle tahsil ettiği 465 bin TL'nin iadesi için dava açtığı haberlerine Avukat Semra Yıldız'dan bir basın açıklaması geldi.

İşte o açıklama;

BASINA VE KAMUOYUNA DUYURULUR

14.01.2021 tarihi ve bugun 16.01.2021 tarihinde, ulusal yayın yapan yazılı basın ile internet üzerinden yayın yapan pek çok haber portalında Av. Semra Yıldız olarak şahsıma, gayri hukuki kazanç elde ettiği izlenimi veren haberler çıkmış ve bu haber linkleri, şahsımdan konu hakkında cevap dahi istenmeden tek taraflı ve yanlı şekilde servis edilmiştir.

Ben  Av. Semra YILDIZ, Mehtap Meral İNANOĞLU ve Arzum Ayşe İNANOĞLU’ nun, Sezer İNANOĞLU’ na karşı açtığımız ve tüm malvarlığına tedbir koydurttuğumuz davalarında vekili sıfatı ile Mesleğimi icra etmekteyim.

Bu Haberler öncesinde de, Vekil sıfatıyla takip ettiğim dosyalardan el çekmem adına, tarafima defeatle bildirim girişiminde Bulunan Sezer İNANOĞLU, en son çare olarak şahsıma, hiç bir haklılığı olmayan ve kazanılması muhtemele dahilinde dahi olamayan bir dava ikame ederek, haber kaynaklarına servis etmiştir.

Herkesin bilebileceği gibi bir dava ikame etmek/açmak farklı şey, haklı olmak farklı şeydir. Sezer İNANOĞLU’ nun ve vekilinin kanaatlerinden oluşan ve aslında gizli tutulması gereken dava dilekçesinin bir kısmı yayınlanarak yapılan haberlerle şahsım Av. Semra Yıldızı’ın tamamen Müvekkil nam ve hesabına hareket ettiğim, ve protokol ve feragatlere bağlı bir sulhnameyi konu ederek, şahsımı yıpratma, Sezer İNANOĞLU’ na karşı açtığımız ve tüm malvarlığına tedbir koydurttuğumuz davasından elçektirmek adına, agresif tavırla kişilik haklarımı zedelemeye ve kadın kimliğime ve avukat kimliğime yönelik, kamuoyu önünde küçük düşürme mesleki itibarımı ve saygınlığıma zarar vermek adına yapılmış beyanatları haber niteliği bile taşımadığı halde bazı yayın organlarına servis etmiştir.

Av. Semra Yıldız’ı hiçbir Mahkeme kararı olmaksızın hukuki mesnetten uzak, maksatlı dava dilekçesi, gerçekdışı isnatlardan ibarettir ve kişilik ve mesleki haklarını ihlal niteliğindedir. Beyanatlar, hayal ürünü olup bilinçli olarak Avukat olarak şahsımı ve avukatlık meslek ve onurunu yıpratma maksatlı olup Müvekkilem Mehtap Meral İNANOĞLU’nun haklı davasını üstlendiğim ve davamızda Sezer İNANOĞLU’ nun tüm malvarlığına tedbir koydurttuğum için, SÜRECİ HUKUKİ ÇERÇEVEDEN çıkararak, gerçek ve hukuk düzleminde olmayan bir savaşa dönüştürmeye ve Kadın kimliğimden dolayı ve Avukat kimliğimden dolayı da bel altı vurma çabası içerisine girmiştir.

Davamızdan el çektirmek ve şahsımı hedef göstermek adına, bu algı operasyonu avukatlık kimliğini itibarsızlaştırılmaya yönelik, hem kutsal meslek olan gazeteciliği hem de Türkiye Cumhuriyeti Adaletini kullanmaktan çekinmemektedir.

Sonuç olarak,

Bilinmelidir ki; bu sindirme politikası, sadece ve sadece mesleğimin icrası neticesinde ortaya atılan planlı bir strateji olup, mesleğimi yaptırmamak, Müvekkilemin haklarını savunmamam ve davalarından el çekmem ve davaları layıkıyla takip etmemem adına yapılan planlı bir oyundur.

Tek taraflı görüş beyanı ile, kişinin dava dilekçesine dayanarak hazırlanan ve somut verilere dayanmadan hazırlanan bu haberleri yayanlar yaptıranlar yayınlanmasını sağlayanlar hakkında suç duyurusunda bulunulacaktır.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.