Shakira... 'BİR ANNE OLARAK RİCA EDİYORUM!'

Shakira... 'BİR ANNE OLARAK RİCA EDİYORUM!'

Gerard Pique ile olaylı ayrılığıyla gündemden düşmeyen Shakira, son olarak medyanın özel hayatına karşı gösterdiği büyük ilgi karşısında sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı.

Sözlerine; "Saygıdeğer dostlar, gazeteciler ve medya kuruluşları... Kamusal bir figür olarak hayatımdaki bu değişim döneminde, basının beni ve ailemi çevreleyen kalıcı bir merakı olması anlaşılabilir bir durum" şeklinde başlayan ünlü isim, şöyle devam etti:

Ancak oğullarım Milan ve Sasha çok zor bir yıl geçirdiler. Paparazziler ve Barselona'daki çeşitli medya kuruluşları tarafından sürekli bir kuşatmaya maruz kaldılar.

Artık hayatlarında yeni bir döneme girdiklerine göre, medyadan çocuklarımın mahremiyet haklarına saygı göstermelerini rica ediyorum.

"ÇOCUKLARIMI TAKİP ETMEYİN"

"Onları okul giriş-çıkışlarında ve okul dışı katıldıkları etkinlerinde takip etmekten veya evimizin kapısında beklemekten kaçınmanızı rica ediyorum" diyen Shakira, 10 ve 8 yaşlarındaki oğullarına 'mümkün olan en insani şekilde' davranılması ve 'kameraların sürekli incelemesi' olmadan hayatlarını huzur içinde yaşamalarına izin verilmesi gerektiğini söyledi.

Shakira gazetecilere seslendi Bunu bir sanatçı olarak değil, anne olarak istiyorum

"BUNU ÇOCUKLARIMIN BİR HAYAT YAŞAYABİLMELERİ İÇİN İSTİYORUM"

Geçtiğimiz günlerde çocuklarıyla birlikte Barcelona'dan ayrılan güzel şarkıcı, sözlerini şöyle noktaladı:

Bunu bir sanatçı olarak değil, her çocuğun hak ettiği gibi mutlu ve sağlıklı bir hayat yaşayabilmeleri için çocuklarının psikolojik ve duygusal refahını korumak ve gözetmek isteyen bir anne olarak istiyorum. Anlayışınız ve desteğiniz için teşekkür ederim.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.