Sibel Alaş'tan Aysun Kayacı'ya yaylım ateşi... "BU NE CEHALETTİR"!..

Sibel Alaş'tan Aysun Kayacı'ya yaylım ateşi... "BU NE CEHALETTİR"!..

"De'Sibel" isimli radyo programıyla tekrar gündeme gelen bir zamanların oldukça beğenilen şarkıcılarından Sibel Alaş, özellikle ünlü isimler için yaptığı sivri dilli açıklamalarıyla dikkat çekiyor.

Son programında da Aysun Kayacı'yı sert bir dille eleştiren Sibel Alaş, ünlü mankenin yaptığı bir açıklamayı inceleyerek şunları söyledi.

"Yüzyılın en talihsiz açıklamalarından biri olmaya aday bir haber var önümde. Manken Aysun Kayacı, "Adalet Bakanlığı beni kullanarak reklamını yapıyor, tanıtım faturalarını kendilerine göndereceğim, reklamları için beni kullanmasınlar!" demiş. Bir dakika durup uzun bir nefes almak lazım! Bu nasıl cesaret, ne çeşit bir cehalet! Haddini aşmış bir şaka yapıyor olmalı diye düşündüm, hayır şaka değil gerçek. ''Densizlik'' desem, bu eylemi tanımlamaya yetmiyor. Aysun Kayacı'nın dersleri, işleri çok yoğunmuş, bu yüzden ifade vermeye gidememiş, ne yani bu suç mu diye soruyor. Sevgili Aysun, maalesef mahkemeler dava günlerini sizin yoğun programlarınıza göre ayarlayamıyor. Tanık dinlenemediği için ertelenmek zorunda kalan dava, en az 3 ay sonraya kalıyor. Böyle büyük ve anlamsız açıklamalar yapmadan önce, vatandaşı bulunduğunuz ülkenin kanunu kitabı hakkında iki satır bilgi edinmenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Adalet Bakanlığının sizi kullanarak reklam yaptığına inanıyorsanız, gerçekle bağlantınız ciddi anlamda kopmuş demektir."

Alaş'ın yaptığı bu sert açıklamaların ardından Aysun Kayacı cephesinden herhangi bir açıklama gelip gelmeyeceği merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.