Sibel Can - Altay... MANİSA'DA SÜNNET TÖRENİ!..

Sibel Can - Altay... MANİSA'DA SÜNNET TÖRENİ!..

Manisa Alaşehir Eski Belediye Başkanı ve ünlü iş adamı Ali Uçak’ın oğlu Muhammet Yasin Uçak’ın sünnet töreni geçtiğimiz gün gerçekleşti. Geceye Sibel Can ve Altay damga vurdu

MHP'li Alaşehir eski Belediye Başkanı Ali Uçak'ın oğlu 9 yaşındaki Muhammet Yasin Uçak'ın sünnet düğünü iş, siyaset, spor camiası ve üreticileri bir araya getirdi.

Düğünde şahne alan Sibel Can, davetlileri coşturdu.

İş insanı Ali Uçak, oğlu Muhammet Yasin Uçak için sahibi olduğu yaş sebze ve meyve işletmeleri sahasında sünnet düğünü yaptı.

Düğüne eski devlet bakanlarından Cavit Çağlar, MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, MHP'li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, iş insanı Rıza Akça ve Sezgin Baran Korkmaz, çevre ilçelerin belediye başkanları, İzmir ve Manisa İl Emniyet ve İl Jandarma Komutanları, eski milli futbolcu Tanju Çolak, Almanya, İngiltere, ABD, Azerbaycan, Rusya gibi 14 yabancı ülkeden davetli ve üreticilerin de aralarında bulunduğu yaklaşık 3 bin kişi katıldı.

Davetlilere 700 personelin hizmet ettiği düğünde, Ali Uçak eşi Selma Uçak, kızları Zümra Uçak, Gülistan Uçak, Beyza Uçak ve sünnet olan oğlu Muhammet Yasin Uçak ile sahneye çıkarak, davetlilere sünnet törenine katıldıkları için teşekkür konuşması yaptı.

Daha sonra sahne alan ünlü şarkıcı Sibel Can, birbirinden hareketli şarkıları ile davetlileri coşturdu.

TANJU ÇOLAK, İMZALI GALATASARAY FORMASI HEDİYE ETTİ

Eski milli futbolculardan Tanju Çolak, bir ara sahneye gelip koyu Galatasaray taraftarı olan sünnet çocuğu Muhammet Yasin Uçak'a sürpriz yaptı.

Çolak, Uçak'a tek tek futbolculara imzalattığı Galatasaray forması hediye etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.