Sibel Can... ANADOLU YAKASI'NDA MÜZİK ZİYAFETİ!

Sibel Can... ANADOLU YAKASI'NDA MÜZİK ZİYAFETİ!

Ünlü sanatçı Sibel Can, Bostancı Gösteri Merkezi’nde bol sürprizli bir konsere imza attı. Sahne öncesi basın mensuplarına kısa bir röportaj veren Can, Ocak ayında Burhan Bayar şarkılarından oluşan ’genç kızlık hayalim’ dediği albümünün müjdesini verdi.

Çok heyecanlı olduğunu belirten sanatçı ‘Heyecanlıyız, genelde böyle büyük halk konserlerinde günler öncesinden başlıyor heyecanımız. Ne giyeceğiz, repertuvar, saç, makyaj ne olacak... Bir de dün çok mutlu oldum. Bütün biletlerin bitmesi, tükenmesi bir yorumcu için çok özel bir duygu’ sözleriyle de sevenlerinin ilgisinden memnun olduğunu belirtti. 

Can ‘Sahnede olmayı çok seviyorum. Bizde sınır yok, saatlerce söyleyebilirim. Bugün zannediyorum bir rekor var. Dört saate yakın bir repertuvar hesapladık’ diyerek üç buçuk saat sahnede kaldı.

Mutlu Ol Yeter,  Yalnızım, Mavi Mavi gibi bir çok efsane şarkının bestekarı olan Burhan Bayar’ın sevilen parçalarını seslendireceği albümünün ocakta çıkacağını müjdeleyen Can, ‘Uzun zamandır üzerinde çalıştığımız bir albüm var. Bununla ilgili altyapılar çalınmaya başlandı.

Çok özel bir albüm. Benim yorumcu olarak gurur duyduğum, benim için bir onur albümü diyebilirim. Türkiye’de yaşayan çok kıymetli müzisyenler var. Bu albüm çok özel birine ait olacak, çok büyük bir besteci. Yıllara damgasını vurmuş klasik şarkıdan oluşan bir repertuvara sahip müthiş bir adam. Genç kızlık hayalim gerçekleşiyor. Burhan Bayar şarkıları söyleyeceğim.

Sevgili İbrahim Tatlıses’in, Müslüm Gürses’in söylediği bütün şarkılar bir bayan olarak ilk defa ben söyleyeceğim. Onlardan sonra söylemek de bana gurur veriyor. Çünkü Burhan Bey özellikle benim seslendirmemi istemiş. Bu da dünyanın en güzel şeyi. İnşallah Ocak ayına yetiştireceğim’ diye konuştu.

Kendisine İbrahim Tatlıses’in albüm çalışmasında olduğu haberleri sorulan Can ‘Zaten İbrahim Bey’le de ilgili bir haber çıktı. Onun da albüm çalışması başladı. Beni de çok heyecanlandırdı. Yeter ki istesin, ben her zaman onunlayım.

Tek istediğim şey biliyorsunuz bizim onunla Harbiye Açıkhava konserlerimiz olmuştu yıllarca, her programımız reyting rekorları kırıyordu. Yine onun yanında her zaman olurum. Yeter ki bir an önce başlasın. Ben bekliyorum hazır olda. Biz aileyiz’ yanıtını verdi.

MELİSA SEÇTİ, SİBEL CAN GİYDİ

Konsere ‘Bir Parmak Bal’ şarkısıyla başlayan sanatçı üç tane birbirinden şık kostüm giyerek hem göze hem kulağa hitap etti. İlk olarak etek kısmı güllü Dolce Gabanna bir elbise giyen Can ‘Güller kendime, bütün gülleri ben hak ediyorum’ dedi.

Can, konserin Türk Sanat Müziği bölümünde ise Asiye Kocaman imzalı gece mavisi bir elbiseyi tercih etti . Sanatçının son kostümünü ise kızı Melisa’nın Londra’dan annesi için özel olarak seçtiği öğrenildi. Sibel Can seyirciyle olan iletişiminin kendisini çok mutlu ettiğini anlatarak ‘En sevdiğim yerdeyim, sahnedeyim. Sizlerin gözünün içine baka baka şarkılarımı söylüyorum.

sibelcan_bostanci_selfie.jpg

Dünyanın en şanslı insanıyım ben. Buradan kendinizi bir görmeniz lazım’ sözleriyle sevgisini anlattı. Can, sonrasında fotoğrafçısı Hakan Öcal’ı sahneye alarak seyirciyle beraber fotoğraf çektirdi. Duygusal şarkılarda cep telefonlarını görmek istediğini söyleyen Can ‘Yakalım burayı’ diyerek seyirciyi coşturdu. Can’ı izlemeye oğulları Emir ve Engincan da geldi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.