Sibel Can... GAZETECİLERE YAKALANINCA SİNİRLENDİ!

Sibel Can... GAZETECİLERE YAKALANINCA SİNİRLENDİ!

Sulhi Aksüt'le barışarak tekrar aynı evde yaşamaya başladığı iddia edilen Sibel Can, önceki akşam Ortaköy'deki stüdyosuna girerken görüntülendi.

Albümünün çıkış tarihi olan 25 Mart'a kadar görüntülenmek istemeyen Sibel Can, kameralar tarafından çekilince menajeri Orhan Alkan çılgına döndü. Orhan Alkan, "Biz 6 aydır sahneye dahi çıkmıyoruz, siz bizim 6 aylık çalışmamızı p.ç edemezsiniz.

Piyasanın şartlarında albüm çıkmadan bir süre önce görüntü vermemeliyiz. Biz istiyoruz ki albüm çıkmadan önce sanatçı özlensin. Bu bir politikadır, Tarkan ve Sezen Aksu da bu politikayı uyguluyor. Albümden önce görüntü ve malzeme vermiyor.

Bu politikayı uygulamayanlar ise yatıyor" diyerek basın mensuplarını uzaklaştırmaya çalıştı. Ortaköy'deki stüdyoya Gülşen'in kendisine verdiği bir şarkıyı dinlemek için giden Sibel Can ise stüdyodan çıkarken "Stüdyoda dinleme yaptık" demekle yetindi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.