Sibel Can... GÜNAY SAHNESİ`NDE EN UZUN GECE!

Sibel Can... GÜNAY SAHNESİ`NDE EN UZUN GECE!

İstanbul`un tek gazinosu, en nezih eğlence mekanı Günay Restaurant`ta yılın en uzun gecesinde bir kez daha Sibel Can fırtınası esti.

Ünlü şarkıcı, Miami tatili dönüşü ikinci kez Günay'da hayranlarıyla buluştu. Ve tam 3 saat boyunca hem şarkı söyledi hem de sık sık, kendisini müziğin kıvrak ritimlerine kaptırarak sahnede dans etti.

BVS Group bünyesinde bulunan Günay Restaurant önceki akşam yine en yoğun gecelerinden birini yaşadı.

Sibel Can'ı izlemek, şarkılarını dinlemek için günler öncesinden rezervasyon yaptıran konuklar, yaklaşık 500 kişilik müzikholü kapılara kadar doldurmuştu.

Sibel Can, Günay sahnesinde Nur Yerlitaş imzalı mavi elbisesiyle doğrusu çok şıktı.

'BU GECE KESİN UZUN OLACAK'

Sanatçıyı Günay?da dinleyenler arasında Cavit Çağlar, Nuran Çıtak, Esra Çalık, Necati Demirkol, Galip Öztürk, Murat Öncel, Aydemir Akbaş, Serkan Kaya gibi cemiyet ve sanat hayatının tanınmış isimleri de vardı.

Yeni albümünün son hazırlıklarını yapan sanatçı, albümde Halil Sezai ile yaptığı düet şarkının klibi için de çok yakında kamera karşısına geçeceğini söyledi.

Hanımefendi duruşu, billur sesi ve güçlü sahne performansı ile yıllardır milyonların kalbinde taht kuran Sibel Can programına Türk Sanat Müziği eserleriyle başladı. 'Seni Ben Ellerin Olsun Diye mi Sevdim?, 'Bir Garip Yolcu?, 'Veda Busesi?, 'Zalimin Zulmü Varsa?, 'Kadehimde Zehir Olsa? isimli şarkıları peş peşe söyleyen sanatçı, dinleyicilerin şarkılara katılmasından dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Her şarkıda sanatçıya eşlik eden konuklar şarkıların bitiminde ise uzun uzun alkışladılar.

Sibel Can hislerini, ?Harikasınız, çok mutlu oluyorum. Bu gece kesin uzun olacak? sözleriyle dile getirdi.

Sibel Can önümüzdeki hafta sonu, 28 Aralık Cumartesi akşamı yılın son sahne programında yine Günay Restaurant?ta sevenleriyle buluşacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.