Sibel Can... MUTLU KAYA OLAYINDA İÇİNİ DÖKTÜ!..

Sibel Can... MUTLU KAYA OLAYINDA İÇİNİ DÖKTÜ!..

Yarışmacısı Mutlu Kaya'nın silahla öldürülmeye teşebbüs edilmesi hakkında en içten konuşmayı Güneş Gazetesi Köşe Yazarı Vehbi Dinçcan'a yaptı Sibel Can...

Vehbi Dinçcan Sibel Can ile yaptığı telefon konuşmasını bugün Güneş Gazetesi'ndeki köşesine taşıdı...

işte noktasına-virgülüne dokunmadan Vehbi Dinçcan'ın yazısı ve Sibel Can'ın açıklamaları;

Mutlu Kaya “Sesi Çok Güzel” adlı yarışmada öne çıkmıştı. Güzel bir ses ve Sibel Can desteği ile fark atıyordu diğerlerinin arasında. Talihsiz bir kaza, gözü dönmüş bir adamın çirkin saldırısı… Buraya kadar çok şeyi takip ettik. Ve Sibel Can’ın vefasızlığı haberleri başladı yazılmaya…

Aramıyor, sormuyor suçlamaları… Ve Sibel Can sosyal medyadan bir açıklama yaparak bu suçlamaları kabul etmedi. GATA ya devlet ricalinden birkaç dostunun yardımı ile kaldırdığını paylaştı.

Sibel Can’ı iyi tanırım. Gönlü açık ve yardımdan asla kaçmayan bir yapıya sahiptir. Yanı Sibel illa bir şeyler söylemeliydi. Aradım Sibel Can’ı… Can dostum dayı Ünal ile konuştum, Sibel öncesi…
Çok üzgün Sibel… Olmamış şeyleri anlattıkları için üzgün… GATA ya dostlarını araya sokarak kaldırdığını söyledi ve devam etti.


“Bu yarışma başlarken yapımcı firmaya Mutlu ile alakalı telefonlar gelmiş. Çıkartmayın o kızı oraya kötü olur gibi tehdit telefonları. Ve ben Dayımdan ricada bulundum kızla konuştuk. İstersen seni diskalifiye ederiz. Aman sıkıntı gelmesin başına Mutlu dedik. O ısrarla devam edeceğini söyledi. Ve aşırı bir güvenlik önlemi aldık.

İnan seyirci olarak gelen hanımları bile öyle bir aradık ki sıkıntı olmasın diye… Diyarbakır’a giderken de vedalaşırken dikkat etmesini hep yanında olacağımızı söyledim. Bu olaydan bir gece önce Dayıya mesaj atmış ve her şey için teşekkür etmiş, hoşça kal demiş ve sabah bu talihsiz olay… Bizde yıkıldık inan… Ben susuyorum artık çok üzerime geliniyor. Bana telefon açanların haddi hesabı yok. Ben hep yanındayım zaten… Yardım et diyorlar nasıl yardım edeyim?

Annesi babası yardım istiyorlar tamam edeyim de ne yardımı, nasıl yardım anlamış değilim. Bana yüklendi bu işin sorumluluğu üzülüyorum”

Sibel Can’ı iyi tanıdığımız söylemiştim. Çok duygusal ve yardımı seven bir yapısı vardır. Bir şiddetin sorumlusu Sibel olamamalı… Anne ve babasına nasıl yardım etsin? Ne yapması istenebilir? O da anlamadı bizde çözemedik. Daha önce böyle bir tehdit alındığını ve ailesi ile Mutluyu uyardıklarını da söylüyor. Gerekli

Önlemlerin alındığını da bildiriyor. O zaman Mutlu ile bir ömür boyu birlikte olmalı mı?
Yapılan çirkin saldırıyı kınıyoruz. Ve Mutlu bu işin başına geleceğini bile bile lades mi demişti? Ve GATA ile hiçbir zaman irtibatını kesmemiş Sibel arayıp bilgi almaya devam ediyor… Biz de meşhurdur ya “Vurun Abalıya” 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum