Sibel Can... NE YARDAN GEÇİYOR, NE SERDEN!

Sibel Can... NE YARDAN GEÇİYOR, NE SERDEN!

Sibel Can'ın, boşanma sürecindeki eşi Sulhi Aksüt ile Londra'da buluştuğu öğrenildi.

Sibel Can'ın bu ilişkiye karşı çıkan çocukları ise önümüzdeki öğrenim yılında yurt dışında olacak

- Sibel Can'ın kasasını boşaltmakla suçladığı 10 yıllık eşi Sulhi Aksüt'e açtığı boşanma davası 1,5 yıldır devam ediyor. Bir sonraki duruşma 14 Eylül'de.

- Ancak, Can'ın bu süreçte fikrini değiştirdiği belirtiliyor. Duygularına engel olamayan sarkıcı, geçen haftalarda Londra'daydı. "Kızım Melisa artık tamamen Londra'ya yerleşiyor. Orada okuyacak. Onun okul işlemleriyle ilgilendim" diyen Can'ın Londra'da tekrar barıştığı eşi Sulhi Aksüt'le de buluştuğu öğrenildi.

- Sibel Can, ilişkisine karşı çıkan çocuklarından 16 yaşındaki Melisa'yı bayramda Londra'ya yerleştirecek. 18 yaşındaki oğlu Engin Can ise önümüzdeki yazdan itibaren yüksek öğrenim için ABD'ye gidiyor.

- Melisa ve Engin Can'ın babaları Hakan Ural ise, "Çocuklar Sibel Hanım'la aralarındaki sorunları çözdü. Ben çocuklarımla ilgili verdiği her kararda Sibel Hanım'ın arkasındayım. Şimdi her şey yolunda. Sibel Hanım'ın Sulhi Bey'le tekrar barışması beni hiç ilgilendirmez. O, onun özeli" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.