Sibel Can... “OKAN BAYÜLGEN’İN ALAYCI KONUŞMASI ÇOK ÇİRKİN”!..

Sibel Can... “OKAN BAYÜLGEN’İN ALAYCI KONUŞMASI ÇOK ÇİRKİN”!..

Alem FM’de Adem Metan Show’a konuk olan ünlü sanatçı Sibel Can, Altın Kelebek Ödül Töreni’nde Okan Bayülgen’in Diriliş Ertuğrul dizisi ile ilgili yaptığı açıklamalara ve yaşananlara çok üzüldüğünü belirtti.

O gece En İyi Fantezi Halk Müziği Kadın Solist ödülü aldığını da hatırlatan Can, “Olayın daha farklı anlatılmasına çok üzüldüm. Orada bir telaş oldu. O sırada ben salonda değildim.

Tarkan’ı da izleyemedim. Ben de Diriliş Ertuğrul ödülünden sonra içeri girdim. Olaya şahit olamadım.

Bir telaş yaşandı. Türker İnanoğlu oradaydı. Hostes arkadaşında zannederim hatası olmuş. Okan beyin alaycı ve çirkin şekilde konuşması beni çok üzdü. Olmadı ve yakışmadı.”  

Alem FM’de Adem Metan Show’a konuk olan ünlü sanatçı Sibel Can, binlerce hayranının kendisine yönelttiği soruları açık yüreklilikle cevaplandırdı.  

“BAYÜLGEN’İN ALAYCI KONUŞMASI ÇOK ÇİRKİN”

‘Kelebek Ödülleri Türkiye’nin en prestijli ödül töreni, 9. kez bu ödülü almaktan çok mutluyum, benim için Altın Kelebek’in yeri her zaman ayrı diyen Sibel Can, ödüllerini evinin en güzel köşesinde sakladığını söyledi.

O gece yaşananlarla ilgili olarak ‘Okan Bayülgen’in kadın bedeni üzerinden yaptığı şaka yakışık almadı, özür için kendisi beni aramadı. Aramasına da gerek yok, zaten kadınlarımız gereken cevabı verdi.’ dedi.

Aynı zamanda Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’nde Okan Bayülgen’in Diriliş Ertuğrul dizisi ile ilgili yaptığı açıklamalara ve yaşananlara üzüldüğünü de anlattı.

Can, Bayülgen’e de büyük tepki göstererek yaşadıklarını şöyle anlattı: “Olayın daha farklı anlatılmasına çok üzüldüm. Orada bir telaş oldu. O sırada ben salonda değildim. Tarkan’ı da izleyemedim. Ben de Diriliş Ertuğrul ödülünden sonra içeri girdim.

Olaya şahit olamadım. Bir telaş yaşandı. Türker İnanoğlu oradaydı. Hostes arkadaşında zannederim hatası olmuş. Okan beyin alaycı ve çirkin şekilde konuşması beni çok üzdü. Olmadı ve yakışmadı 

”ÜNLÜ OLMAYI HAYAL ETMEDİM TEK AMACIM AİLEME EV ALMAKTI’’

Özel yaşamı ve ailesi ile ilgili soruları da tüm açıklığıyla paylaşan Can, sevgi dolu bir ailede büyüdüğünü anlattı.

Şükürle büyüdüklerini belirten Can, babasının keman çalarak kendilerini büyüttüğünü söyledi. Küçük yaşlarda sahne hayatına başladığını da anlatan Can, sözlerini şöyle sürdürdü: “Karagümrük’te çok zor şartlarda büyüdüm.

Babam birçok ünlü müzisyene keman çalıyordu. Sabaha karşı eve gelir sütümüzü ısıtır içirirdi. Müziğe tutkum biliniyordu. Ünlü olmak aklımdan geçmiyordu. Ancak, aileme katkı sağlamak istiyordum.”  

Bir turistik mekanda dans ettiğini anlatan Can, ünlü bir kulüpte dans ederken kendisini ünlü gazinocu Fahrettin Aslan’ın da izlediğini belirterek, gece saat 04.00 sıraları annesiyle kapıya çıktığında tesadüfen karşılaştıklarını söyledi.

Can, Aslan’ın kendi gazinosunda çalışması teklifinde bulunduğunu da belirterek, “Maksim Gazinosu’nda 6 gün Nükhet Duru ile çalıştım.

Benimle çok yakından ilgilendi. Sahnenin neresinde duracağımı anlattı. Programın galası oldu. Çok dikkat çekmişim. Medyada, ‘küçük çocuğu Maksim’de çalıştırıyorlar’ diye haber çıkınca engellendim.

Türkiye beni konuşuyordu.Ancak, Fahrettin Aslan benimle 5 yıllık mukavele yapmıştı. Çok uğraştı ve yaşımı 6 yaş büyüttük.” diye belirtti. Can, annesine söz verdiği için doğum yılını yeniden 1970’li olarak kaydetmek için başvurduğunu söyledi.  

“ACUN ILICALI İLE PROGRAM”

“O Ses Türkiye” programı ile ilgili düşüncelerini de paylaşan ünlü yorumcu, Acun ile çok güzel bir ortamda çalıştıklarını söyledi. Can,”Çok vicdanlı ve merhametli. Disiplinli ve düzgün bir programı var. Aile ortamında huzurla çalışıyoruz. Çocuklarım da bu programda yer almamı istediler.” dedi.  

“YENİ ALBÜMÜM ÇOK SEVİLDİ”

“ESENLER VE VAN’DA OKUL YAPTIRDIM”

Ünlü sanatçı gerçekleştirdiği hayır işleri ile ilgili soru üzerine de Esenler ve Van’da bir mezrada babası ile annesi adına okul yaptırdığını ifade etti. Bu sırada sosyal medyadan mesaj gönderen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı , “Okul yerimiz hazır.

Okul yaptırabilir’ diye mesaj geçince Can, ‘Tabi niçin olmasın?’ dedi. Can yine çocukluk arkadaşlarıyla da halen görüştüğünü ve hayatının eskisi gibi devam ettiğini anlattı.

Futbolu sevdiğini de kaydeden Can, ailece Fenerbahçeli olduklarını söyledi.  

“TANINMAK NASIL BİR DUYGU”

Çocuklarına çok iyi annelik yaptığını da belirten ünlü yorumcu, evlatlarından çok memnun olduğunu da kaydetti.

Can, “Evlatlarım çok iyi şekilde yetişti. Her şeyden önce vicdanlı ve iyi çocuklar. Başımı yere eğdirmediler. İyi ki anne olmuşum, onlar var hayatımda.

Engincan, Emir ve Melis ile arkadaş gibiyiz. Açık hava veya büyük konserlerimde mutlaka yanımda olurlar.” diye konuştu. Can, Engincan’ın hakkında çıkan olumsuz haberlerden etkilendiğini ve üzüldüğün de ifade etti.  

“CUMHURBAŞKANIMIZIN AÇIKLAMASINI AĞLAYARAK İZLEDİM”

15 Temmuz darbe girişimi sırasında Antalya’da konserde olduğunu da ifade eden Can, bir saat geçtikten sonra seyircilerinin telefonlarıyla konuşmaya başlamasından etkilendiğini söyledi.

Repertuarını değiştirmeyi düşündüğünü de belirten Can, şunları söyledi: “Aklımın ucuna bir şey gelmiyor. Müzisyenler de farkında değil. Seyircilerime sordum, ‘darbe oluyor’ dediklerinde ne yapacağımı şaşırdım.

O kadar profesyonel olmama rağmen. O bambaşka bir duyguydu. Kendimi hiç böyle çaresiz tedirgin hissetmemiştim.Çocuklarım yok yanımda.Çok kötü bir duyguydu.”  

Programı bitirdiğini kaydeden Can, tüm gece televizyonu ağlayarak izlediğini kaydetti. Ülkemizin çok güçlü olduğunu da vurgulayan Can, “İnsanlarımızın mücadelesi dünyaya örnek oldu.

Cumhurbaşkanımızın o ilk açıklamasını ağlayarak izledim. İnşallah her şey daha güzel olacak .Bizi daha güzel günler bekliyor. Allah şehitlerimizin mekanı cennet etsin. Yakınlarına sabır versin. Ülkem için canımız feda.”dedi

Can, program sonunda Adem Metan’a övgüler dizerek, ‘mutlaka bir şov programı yapmalısın’ dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.