Sibel Can... "YENİ AŞKIM" İÇİN AŞK GİBİ TAPTAZE!..

Sibel Can... "YENİ AŞKIM" İÇİN AŞK GİBİ TAPTAZE!..

Sibel Can, 11 parçadan oluşan 22'inci albümü ile müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

‘Yeni Aşkım’ için ‘aşk gibi taptaze’ bir imaja bürünen Sibel Can’ın albüm fotoğrafları Ergin Turunç tarafından Marmaris’te bulunan D-Maris Bay Hotel’de çekildi.

Başarılı şarkıcı, albüm kapağında “Yeni Aşkım” albümümde aylardır benimle aynı heyecanı yaşayan, çocuklarım Engincan, Melisa ve Emir’e...

Eserlerini benim yorumuma emanet eden besteci ve söz yazarı arkadaşlarıma, hepsi ayrı bir değer olan müzisyen arkadaşlarıma, emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum” sözleriyle, katkıda bulunanlara teşekkür etti.

"ŞARKILAR HERKESİN İÇİNİ KIPIR KIPIR EDECEK"
Sibel Can, yeni albümü ile ilgili duygularını “Yeni aşk dediğiniz şey insanı heyecanlandırır, içini kıpır kıpır eder. Bazen de bambaşka bir boyuta götürür.

Dört yıl aradan sonra çıkardığımız ‘Yeni Aşkım’ albümümdeki şarkılar da böyle olacak. Hep beraber dans edeceğiz, hayata pozitif yanından bakmayı öğreneceğiz.

Ben ‘yeni’ kelimesini çok severim. Çünkü insanın mutlu olmak için ihtiyacı olan daima yenilenmek, aklını ve ruhunu zinde tutmaktır.

‘Yeni Aşkım’da hepsi alanında çok önemli değer olan birçok müzisyenle beraber çalıştık ve ortaya arkasında duracağımız yaz aylarının insana enerji veren havasına uygun çok güzel bir albüm çıktı” sözleriyle anlattı.

sanatçı; Günay Çoban, Bülent Özdemir, Altan Çetin, Yalın, Bahadır Tatlıöz, Tan Taşçı, Özgür Koç, Burak Ayvaz, Kürşat Zengin, Serkan Sönmez, Emrah Ertürk, Murat Yeter gibi değerli müzik adamlarının yanı sıra aranjelerde Selim Çaldıran, Fatih Doğaner, Suat Sakarya, Sezgin Gezgin ve Saki Çimen'le çalıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.